Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok mi a véleményetek a következőkről?
Egy srác a következőt mondta nekem: "Túl jó vagy hozzám"... Oké, hogy túl jó vagyok hozzá, de a másik csaj túl rossz hozzá? És miért ne lehetne egy túl jó lánnyal összejönni?
A másik mondata: "nem vagyok olyan érett mint te."
Hm.. szóval gáz a korkülönbség? Vagy túl komoly lennék? ehh... pedig inkább "cukorfalat" vagyok mások szemében, mint egy komoly érett nő...
Igen, szokásos lepattintó szöveg. De olyan kíváncsi vagyok hogy ilyenkor megkönnyebülést éreztek vagy sem? Illetve lányok, ti hogy fogadnátok az ilyent? Mi jutna róla az eszetekbe?
Ez is a lepattintás/szakítás egyik módja!
Ez talán a szánalmasabb, és a legszánalmasabb az benne ha az illető akivel szakítanak az még el is hiszi!
Ez egy megjátszás , azt akarja elérni hogy azt lásd h ő milyen álszent kis cukipofa, és hogy nem akarja h te szenvedj mellette....szánalmas... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!