Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmet az utóbbi időben nagyon jelölgetik facebokoon különböző pasik! Lehet találkozgat is velük vagy csak szimplán? Megcsal?!
nekem is volt olyan, h velem volt de exeinek a kiirásait lájkolgatta...mondom ezt most mért kell??
és bőgés fogadott, hogy ő nem azért...
le is vette utána a lájkot de akkor már m9ind1 volt..akkor már elég szarul esett a dolog
Nyomozd ki és ha igen igaz hogy megcsal szárazon keményen dugd seggbe büntetésképpen és utánna küld el a francba. :D
Ennyi.
Egyszerű. Vesd be a CIA módszert.
Ha úgyse lép ki, vagy a jelszava benne van a gépben, akkor, amikor nem látja, lépj bele az üzeneteibe, és átnézheted a legutóbbi beszélgetéseit. És akkor találsz bizonyítékot, hogy van e flört, vagy megcsalás.
Bár javaslom, ne tárd elé az információd forrását, mert akkor te leszel a személyiségi jog sértő szemétláda.
Amúgy attól, arckönyvön mindenkinek vannak ellenkező nemű ismerősei, mégsincs viszony mindenkivel. Kicsit paranoiás vagy?
Ha megvan az eredmény, írd meg ide, most már érdekel.
Én pont ezért szakítottam a szerelmemmel.
Ez volt az egyik fő indok.
Most is nagyon szeretem, de én nem hiszek a férfi-nő barátságban.
Így végetvetettem frissibe, mintesem megéljem, hogy megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!