Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondoltok egy olyan 36...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan 36 éves férfiról, aki 17 éves lányoknál próbálkozik?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 21:51
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
0%

Semmi gond nincs vele, annyi, hogy nem megszokott manapság. De ez engem nem nagyon érdekel. Sőt nekem belefér már 15-16-től attól függ mennyire nőies azért legyen neki minden már. Az nincs rendben fejben, vagy irigy aki nem kaphatja meg idősebben a fiatalabb lányokat. Titokban a férfiak 95% ilyen korú lányra vágyik felesleges tagadni.

1-200 évvel ezelőtt 12 évesek már szültek és sokszor volt olyan hogy 35-40 éves férfihez adták feleségnek.

ma 13:02
 22/31 anonim ***** válasza:
38%
Egy igazságos országban kényszerterápiára/gyógykezelésre küldenék a 21est már a nyilvános megszólalása alapján.
ma 14:04
 23/31 anonim válasza:

22

Igazságos soha nem volt, nem is lesz már csak rosszabb...

ma 14:15
 24/31 anonim válasza:

Miért kellene terápiára járnom azért, mert leírtam az igazságot?

Mert hazugok és állszentek az emberek?

ma 14:24
 25/31 anonim ***** válasza:

21: 1-200 évvel ezelőtt jó nagy hülyeségeket is csináltak, pl. lobotómiát olyan embereknél, akik nem mindig úgy viselkedtek, ahogy elvárták... meg azt hitték, hisztéria ellen megoldás a szexuális ingerlés.

Itt nemcsak arról kellene, szó legyen, hogy egy adott férfinek mire áll fel a koktélvirslije. Hanem hogy meglett férfiként belássa, hogy az még egy gyerek (főleg a mai világban, ahol semmilyen felelősséget nem kell vállalnia a 17 évesek többségének, baromira nem érettek lelkileg, és a legnagyobb trauma életükben az, hogy feloszlott a kedvenc fiúcsapatuk meg hármast kaptak a dolgozatra), és nem használja ki. És nem, amúgy nem minden férfi 5-16 éves kislányokra izgul fel szerencsére, ezt az efebofil pasasok szokták terjeszteni, csak épp abban a formában nem igaz.

ma 14:27
 26/31 anonim válasza:
48%
Értem amit mondasz de nyugodtan elhiheted, hogy 10/8-9 férfi ha lehetősége van nem fog visszautasítani egy 16-17 éves lányt. Persze nem arra gondolok, párkapcsolatba álla vele, most csak titokban szexről beszélek. Persze ha rákérdezel a legtöbbjük tagadná ezzel is tisztában vagyok.
ma 15:37
 27/31 anonim válasza:
Mondanék is egy példát, ott vannap a prostik, akkor szerinted miért hazudja szinte mindegyik, (aki külsőleg megteheti) magát mindig fiatalabbnak? Kb 25 évesek még simán 18-19-nek hirdetik magukat. Szerintem nem vélelen.
ma 16:07
 28/31 anonim ***** válasza:
61%
27 prostikhoz az alja jár.
ma 16:19
 29/31 anonim válasza:

28

Nagy tévedésben vagy. Max az útszéliekhez jár az alja. Szerintem meglepődnénk kik járnak ha kiderülne.

ma 18:40
 30/31 anonim ***** válasza:

29 átlag emberekről beszélünk, közülük csak az alja jár kvázni.

A tényleg gazdakok luxus prostihoz mennek.

ma 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!