Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha ennyire vágyok valakire?

Figyelt kérdés

Lányok, fiúk adjatok tanácsot.

Elviselem a kritikát is!

A sztori a következő:

27 éves vagyok, fiatal nő. Nem élek luxusban, de meg van mindenem. Saját ház falun, olcsóbb autó ami elvisz A-ból B-be. Nyilván nem vehetek meg mindent ami épp eszembe jut, nem jutok el évente kétszer a Kanári Szigetekre nyaralni de nem szenvedek hiányt. Tudok főzni és teljes mértékben ellátom magam, mindenféle segítség nélkül.

Tudom hogy a szerelem vak.

Lassan egy éve megismerkedtem egy férfival. Nem találok jobb szót arra, mint hogy nem illek hozzá.

Lehet előítéletes vagyok de tipikusan az a kinéző férfi aki bármelyik nőt megkaphatja. Én nem viselek se sminket, se műkörmöt, eredeti rajtam minden.. Talán, nem vagyok az esete..

Magas, olyannyira hogy alig érek fel a mellkasáig, mégis ha a két szemébe belenézek alig állok a lábamon és akkora sületlenségeket hordok össze hogy nálam nagyobb idi*tát keresve se találhatna. Nem tudom hány éves, mindidáig nem volt alkalmam megkérdezni mert párkapcsolata volt. Szerintem olyan 33-4 között lehet valahol,fogalmam sincs hogy ez sok vagy kevésnek számít. Szerintem belefér. A legnagyobb problémám hogy ő méreg drága autóval jár, legmárkásabb ruhákba...nem vagyok vele egy szinten.

Falusi "gyerek" egyébként, így hogy utána néztem az interneten tehát előfordulhat hogy én nézek ki kevesebbet belőle mint ami, mert láttam róla fényképet ahol a haverokkal betonoznak, vagy rotálnak..

Száz szónak is egy a vége, lehet kusza a történet, de szoktunk beszélgetni. Rendszerint ezek felszínes témák. Hogy vagy? Régen láttalak. Megint dolgozol?

Ilyesmiket... Mellékesen megjegyzem a nevét is egy ismerősétől tudom, mert ahhoz is szerencsétlen voltam megkérdezzem. Ezek a beszélgetések szimplán maguktól alakultak, vagy én kerestem a társaságát vagy ő az enyémet... De egyszerűen megd*glok annyira szerelmes vagyok, és ez miatt amiért toporgok egyhelyben jobban szenvedek mint egy ló....

Adjatok valami tanácsot, hogy kezdeményezzek nála vagy ellenkező esetben hogy tudnám a bennem lévő érzéseket elfolytani? (próbáltam már.. Sikertelenül..)

Gyerekkoromban voltam utoljára ennyire szerelmes.. Akkor, azt hittem ilyen csak akkor van amikor gyerekek vagyunk, évek óta egyetlen egy partnerembe se voltam szerelmes. Szerettem őket, de nem így...

ma 13:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy szerelmes, NEM IS ISMERED. csak ilyen semmitérő beszélgetéseitek vannak.... szerintem ha akarna tőled valamit, akkor rendesen odatenné magát.

Szerintem felejtsd el, és ne beszélgess vele, és azzal foglalkozz, hogy te egyedül megteremtsd az a luxust, amit tőle vársz.

N

ma 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

6+11-el 1értek. Nem vagy bele szerelmes és életedben sosem voltál senkibe. Gyerek szerelmet összehasonlítani a mostani érzéseiddel azzal egyenlő, hogy fogalmad sincs a szerelemről.

Az sem normális, hogy rajta lihegsz miközben azt sem tudod, hogy foglalt, vagy szeretőket tart.

Végképp érthetetlen, hogy egyáltalán nem tudnál vele kapcsolatban lenni hiszen nem akar téged és igazából te sem őt csak valamiféle trófeát látsz benne...

ma 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Ha már beszélőviszonyban vagytok, akkor hol a probléma? Ott van előtted, bármikor kezdeményezhetsz
ma 15:39
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Nem kövezlek meg,nekem is volt és van is effèle plátói szerelmem,mondjuk mi beszèlgettünk viszonylag sokat bensőségesebb dolgokról is,sőt randiztunk,történt csók és testiség is köztünk,sokszor hangsúlyozta,hogy tetszem neki.Ennek ellenére nem teljesült be.Èn már akkor szerettem,amikor közöm sem volt hozzá.

Egyèbkènt amit te èrzel,az szerintem vàgyakozás.Viszont szomorú igazság,hogy aki nem kezdeményez nálad,azt nem èrdekled.Valószínűleg jól èrzèkeled a köztetek jelen levő különbséget is.Pont ezèrt ideje valami elèrhető cèlt kitűznöd, rajtam is csak ez segít, semmi más.Ilyenkor sajnos az ember illúzióban èl tulajdonképpen.

ma 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!