Mit csináljak ha valakiről nem tudom eldönteni hogy fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
Egyszerűen ránézek és nem tudom eldönteni.2022. jún. 19. 20:43
2/13 anonim válasza:
Próbálj alaposabban analizálni.
3/13 anonim válasza:
Mutatkozz be neki. Ha udvarias, ő is bemutatkozik.
4/13 anonim válasza:
Az a hab a tortán ilyenkor, ha a neve is megfejthetetlen, hogy milyen nemre vall.
5/13 anonim válasza:
Én ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy melyik nemhez tartozik. Hidd el, nem olyan nehéz.
6/13 anonim válasza:
Miért kéne bármit csinálod? Kötelező beszélned vele, vagy mi?
7/13 anonim válasza:
Hogy képzeled azt, hogy csak ez a 2 opció van? Elmaradott gondolkodású vagy, aki megrekedt a múltban! Megérdemelnéd, hogy jól helyretegyenek az LMBTQ-sok és bemagoltassák veled a hetvenvalahány nem mindegyikét! Az eszem megáll! :DDD
8/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó
Nem vagyok elmaradott gondolkodású. Tudtommal 2 nem létezik amiről te beszélsz az a szexualitás. Nem ugyanaz a kettő.
És legközelebb légyszi ne ilyen paraszt módon fűzz egy kérdéshez hozzászólást.
Puszi:)
2022. jún. 19. 22:03
9/13 anonim válasza:
Nézd meg a nyakát, ha csutkás, akkor pasi...
10/13 anonim válasza:
Hány smiley-t rakjak még ki, hogy érthető legyen: IRÓNIA VOLT! Puszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!