Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van a csajom elhagyjam vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van a csajom elhagyjam vajon?

Figyelt kérdés
Friss kapcsi.szeretem.összeköltözünk albérletbe egy hónapon belül..de van egy csaj akire izgulok de még nem volt tali.jobban tetszik.élőbe nem láttam.
tegnap 04:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
Ez már annyira szánalmas trollkodás, hogy szekunderszégyent érzek már attól, hogy olvasom 😂 hogy süllyedhet valaki ennyire mélyre...
tegnap 07:01
 12/36 anonim ***** válasza:
78%

Ha a fecere kitetted, akkor az nagyon komoly lehet. Mert én még a férjemet se tettem ki.

Amúgy meg letörölheted a képeket.

Szedd rá az új csajt, hogy a szertőd legyen.

tegnap 07:04
 13/36 anonim ***** válasza:
26%
Az ilyen egyének kapnak normális válaszokat...
tegnap 07:18
 14/36 anonim ***** válasza:
72%
Bilibe lóg a kezed fijam.
tegnap 07:56
 15/36 anonim ***** válasza:
46%

Ha annyira szeretnéd, nem árulnád el.

Legyen gerinced, és mondd el neki a szitut. Igen, nem lesz kellemes, de hadd legyen már szegény képben.

tegnap 09:01
 16/36 anonim ***** válasza:
22%
Kik töröltetik itt a kérdéseket?milyen emberek vagytok ti?
tegnap 09:10
 17/36 anonim ***** válasza:
68%
16 az ilyen fogyatékos kérdésk nem valók ide...lehet a te értelmi szintednek valók.
tegnap 09:27
 18/36 anonim ***** válasza:
22%
17 mégis kap egy csomó értelmes választ,az enyémet meg töröltettétek,este megyek azt csinálok neked kistestvért
tegnap 09:38
 19/36 anonim ***** válasza:
80%

#18 Az itteni megnyilvánulásaid alapján nem is akarom tudni, miféle kérdések voltak.

Amúgy a moderátorok törlik (töröltetni nem lehet, csak jelezni nekik, aztán a továbbiakban eldöntik hogy mit csináljanak velük) Nekik az a dolguk, hogy ellenőrizzék, mi való ide.

tegnap 09:41
 20/36 anonim ***** válasza:
29%
19 dehogy ellenőrzik,korrekt kérdést is törölték mert spicliskedett 5,6 elmebeteg,az 5,6 az sok ember,akkor biztos igazuk van
tegnap 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!