Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfelejtheti velem a múltat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtheti velem a múltat? Ismerkedne velem de még nem dolgozta fel a múltat szerintem

Figyelt kérdés

Találkozgatok egy férfival már három hónapja. Nagyon kedves, figyelmes férfi, már beleszerettem. Sokszor találkozgatunk, beszélgetünk. A legutóbbi nagyobb beszélgetés során kicsit meséltünk a múltunkról, volt kapcsolatainkról (nekem csak egy volt, neki kettő). Ahogy mesélt a legutóbbi kapcsolatáról, feltűnt hogy furcsa lett, mint aki nem is akar nagyon beszélni róla. Azt mondta őszinte akar lenni velem, nagyon szerette a volt barátnőjét, megviselte a szakítás, szokott még gondolni rá és valahol még kötődik hozzá.

De úgy gondolja ennyi idő után tovább kell lépnie, szeretne velem tovább találkozgatni mert nagyon megkedvelt.

Igazából hajlok arra, hogy továbbra is vele legyek mert jó ember és szerintem páros lennénk, de kicsit bizonytalan vagyok hogy vajon mennyi idő után tudnám pótolni a volt barátnőjét.

Már bemutatott a családjának is.

Mit gondoltok? Voltatok már ilyen helyzetben, akármelyikünk helyében?

24 N, 30 F

febr. 18. 12:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
50%

"már bocs, de normál esetben az ember nem kérdezgeti a másikat az exeiről a randizási időszakban..."

Te írtad. Nem én.

febr. 18. 15:28
 32/47 anonim ***** válasza:
33%
31- nem faggatja, így van. Amit el akar mondani, azt elmondja,.
febr. 18. 15:29
 33/47 anonim ***** válasza:
76%

"Annyit írtam, hogy nem faggatok senkit, aki nem megy bele az ex témába"

Nem velem folytatod az eszmecserét, csak erre a mondatra reagálnék:

El tudsz képzelni komoly kapcsolatot egy olyan emberrel, aki nem hajlandó a múltjáról beszélni veled? El nem tudnám képzelni, hogy titkolózzunk egymás előtt a párommal, akivel együtt akarjuk leélni az életünket.

Sokszor azt látom, hogy az emberek azért nem akarnak az exekről beszélni, mert akármilyen bután hangzik, de tényleg így van: féltékenyek még az exekre is. Kínosnak érzik, ha beszélni kell róla, pedig hozzátartozik az életükhöz ugyanúgy, mint bármi más.

Mi tíz éve vagyunk együtt a párommal és ha feljön valamiért témaként valamelyik ex, akkor arról is ugyanúgy tudunk beszélgetni, mint akármilyen témáról. Nincs tabu, ettől is csak jobban ismerjük egymást. Nekem kifejezetten tetszik, hogy ebben is őszinték vagyunk egymással, mert abból is nagyon sok mindent le tudtam szűrni, ahogy a párom az exeiről beszél. (Tisztelettel, nem sértegetve, a múltjaként kezelve.) Nekem ez abszolút szimpatikus, mert ez is azt mutatja, hogy jól választottam.

febr. 18. 15:31
 34/47 anonim ***** válasza:
66%
És én mit írtam? Szerinted nem kell rákérdezni, hogy mióta egyedülálló, miért lett vége mert ha akarja majd elmondja. Nos én szerintem meg nem faggatózás hanem alap megkérdezni. Ha meg nem akar válaszolni én biztosan nem fogom erőltetni mint már említettem. Több randink nem lesz. Randizgathat veled. :)
febr. 18. 15:32
 35/47 anonim ***** válasza:
33%
34- a kérdező is leírta és ezzel értek egyet én is, hogy amennyit akar, azt elmondja. Egy három hónapos kapcsolat még nem komoly kapcsolat, hogy mindent tudjunk a másikról. Ha valaki engem ilyen szinten faggatna az ismerkedési szakaszban, azzal én sem akarnék többé találkozni. Tartsa tiszteletben, hogy miről mikor akarok beszélni. De nem kell egyetérteni, én a részemről lezárom a témát.
febr. 18. 15:34
 36/47 anonim ***** válasza:
74%

Hiába magyarázol neki, olyan naiv, hogy az szomorú. Inkább megvárja már amikor szexelt vele, már amikor belezúg, hogy kitudódjon bármi ami neki nem fér bele mert neki bizalom kell hozzá. Nos a bizalom el is veszik azon nyomban amikor kihullanak a csontvázak. De sebaj, hogy elvesztegeti az idejét! :)))

febr. 18. 15:35
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
De miért számít faggatásnak, hogy rákérdez valaki, miért lett vége a kapcsolatainak? Erről kínos beszélgetni, de szexelni már rendszeresen lehet vele? :D
febr. 18. 15:37
 38/47 anonim ***** válasza:
25%
Nem, nem írom le többször :D Sziasztok
febr. 18. 15:38
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert a #32-esnek is vannak szégyellnivaló dolgai és először be akarja biztosítani, hogy vele maradjon a férfi, jól magába bolondítsa és csak aztán mondja el nagyvonalakban mi volt. Természetesen amikor hozzá hasonlót fog ki akkor nincs baj. De ha még tőle is durvább dolgokat művelt a párja akkor háppog, hogy miért nem mondta el korábban.

febr. 18. 15:40
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, velem van a baj, de én szeretem megismerni az embereket és utána eldönteni, hogy alkalmasak-e arra, hogy testileg összeálljak velük vagy komolyabb kapcsolatot tervezzek.

Kicsit elkanyarodok a témától, de ebből a kérdésből is jól látszik, hogy miért van annyi válás; egyszerűen nem ismerik egymást az emberek és képesek így élni egymással, családot alapítani.

febr. 18. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!