Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig tartott az első kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott az első kapcsolatotok? Azért érdekel, mert komolytalannak érzem, hogy én csak 1 hónapig voltam együtt a barátommal. Ezt lehet egy kapcsolatnak venni?

Figyelt kérdés
18L
febr. 5. 17:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
2 évig, de körülöttem sokan csak pár hétig, vagy hónapig jártak. Viszont utólag rájöttem, hogy nem igazán voltam szerelmes belé, csak örültem hogy végre nekem is van valakim. 15 éves voltam mikor összejöttünk.
febr. 6. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!