Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már ilyen? Úgy éreztem több mint 1éve hogy megtaláltam az igazit.. (Voltak már komolytalan kapcsolataim) de úgy éreztem ő más.. Együtt voltunk 6hónapot azt mutatta ki hogy tényleg szeret, és a mindene vagyok be is bízonyitotta..
Aztán egy hülyeségen összevesztünk amiből komolyabb vita lett..
Eltávolodtunk aztán ő végleg szakított
Röviden ennyi a sztori
De én még mindig nem tudok másra nézni pedig neki már van kapcsolata
Még mindig azt érzem ő az igazi..
Sajnos ennyi idő után se megy az ismerkedés:(
1. Válaszoló
A mondat elején van a kérdésem.
A csajnak is k**a nagy bunkóság volt belerondítani a kapcsolatunkba , mivel már akkor is kavartak elvileg :)
Akkor miért sajnálod hogy vége lett, vagy miért szereted még mindig? Játszott veled, ahogy játszik a mostani csajjal is, meg az utána következővel is fog.
Ez egy gerinctelen típus. És igen, én is jártam így. Pontosan ugyanigy. Mostmar akkor sem kéne, ha egy lakatlan szigeten ketten lennénk.
Jah, legyen a csaj a hibas mi, mert a csavod egy szende mosolyra mar bele is csusztatta a farkat, mi? :D Az exed meg veletlenul sem hibas. Apropo, hibas. A szerelem elmulik, ha nem szeretsz mar valakit, szeretettel sem, akkor el kell hagyni, es megkeresni a boldogsagod. A csavo mar nem szeretett teged, ilyen egyszeru. Nem hibas semmiert.
Es igen, ilyen ez a szerelem ha te mashogy szeretted. Egyszer majd elmulik, nem tart orokke.
Egy kapcsolat után mindenkinek kell egy kis idő, mire talpra tud állni.
A volt barátod nem érdemli meg, hogy sírj miatta. Már a kapcsolatotok alatt is valaki másra meresztgette a szemét, nem ér annyit, hogy szomorú légy miatta.
Nyilván most azonnal nem fogod tudni túltenni magad rajta, de idővel lesz ez másképp.
A volt barátod meg hadd csináljon, amit akar, próbálj meg ne foglalkozni vele. Neked is lesz még kapcsolatod, és egyszer majd ki tudod verni a fejedből őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!