Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A félénk férfiakat egy nő sem szereti? Mármint úgy...
A félénk férfiak 90%-a a kutyának sem kell, egyszerűen nem vonzóak a nőknek.
Van köztük néhány, aki meg tudja fogni a csajokat, pl. aki egy művész, tehát van benne valami extra, vagy nagyon jóképű. De ennyi. Hosszú távon ezeket sem tisztelik.
Tini korban talán még cukinak tartja pár csajszi a félénk pasikat, de ők is kinövik majd ezt.
Én a többek által említett alapvetően félénk, visszahúzódó, ugyanakkor a nézeteimben határozott, magabiztos típus vagyok és akár "keményen" kiállok magamért, ha arra van szükség. És olyan módon van elég önbizalmam is, hogy tudom magamról, hogy milyen vagyok, hogy "mit tudok" és ezzel meg vagyok elégedve (bár folyamatosan fejlesztem magam számos területen), de nem erőltetem magamat és a nézeteimet senkire. Szóval, nem vagyok egy szószátyár, sem társaság középpontja, nem fecsegek a semmiről feleslegesen. Kérdezek és válaszolok rendesen, de nem akarok túlszárnyalni a jelenlétemmel és a hangommal senkit. Alapvetően első körben idegen közegben félénken, visszahúzódóan mozgok, amolyan megfigyelő pozícióban. Magamtól ritkán kezdeményezek nőknél, elsősorban csak akkor, ha a nő adja az első jelzést, hogy beszélgetésbe elegyedne velem. Onnan viszont már nincs problémám, de nem is válok nyomulóssá, harsánnyá és túl "sokká".
Érdekes módon viszont épp a harsány, vagány, pörgős extrovertált csajok/nők szoktak "kiszemelni" és ők szoktak közeledni, nem a sarokbabújós félénk lányok, pedig azt gondolná az ember, hogy inkább ők keresik a hozzájuk hasonlót. De tapasztalatom szerint nagyon nem. A félénk lányok inkább szerintem valahogy a pörgősebb pasikat keresik, vagy a pörgősebb pasik választják a félénkebb lányokat?!
"A félénk férfiak 90%-a a kutyának sem kell, egyszerűen nem vonzóak a nőknek.
Van köztük néhány, aki meg tudja fogni a csajokat, pl. aki egy művész, tehát van benne valami extra, vagy nagyon jóképű. De ennyi. Hosszú távon ezeket sem tisztelik."
A tisztelet hogy jön ide? Én mindenkit tisztelek, aki nem tesz aktívan ellene (pl. gyűlölködik), de a tiszteletnek az nem része, hogy vonzódnom kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!