Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből komolyabb is szerintetek?
Sziasztok!
A férfi, akiről szó van, 47 éves, én 9 évvel fiatalabb.
Nagyon érdekes ember, nem jár szórakozni, nem iszik, nem dohányzik, nem ismerkedik (nem volt nővel sok éve).
Mi mégis valahogy összekeveredtünk. Megbeszéltük, csak barátság lesz extrákkal. Búcsúzáskor az utcán nincs ölelés, csók.
Aztán jöttek a dolgok, általában hetente találkozunk. Minden nagyon jó vele, tudja, mi kell a nőnek. Minden nap rámír messengeren, kb 1 hete fel is hiv néha.
Na, és egyszercsak meglepett egy papuccsal, hogy ne az ő óriáspapucsában kelljen totyogni, esni-kelni, írta, hogy vigyek oda törölközőt, amit majd otthagyok. Múltkor találkoztunk egy bolt előtt (nyilván többen is voltak), mégis megölelt és megcsókolt 😊 szóhoz sem jutottam, annyira meglepett.
Szerintetek kezd valamit érezni, azért vannak ezek, vagy én értem félre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!