Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők a legtöbb esetben csak felfele ismerkednek?
Figyelt kérdés
jan. 2. 22:28
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
36 szavazat
1/16 anonim válasza:
Nem tudom. Én nem tudnék olyannal lenni, aki szerintem alul teljesít. Ugyanazt várom a másiktól, amit magamtól, akinek nem sikerül, arra nem fogok tudni egyenlő partenrként tekinteni, felnézni, nem lesz meg a vonzalom, ha szerintem, buta, lusta, életképtelen, hanyag, érdektelen stb.
2/16 anonim válasza:
Nem gondolnám. Mindenki olyat keres, aki nem nézi le, és nem használja ki.
3/16 anonim válasza:
Ahj hagyjuk megint ezt a nők dolgot. A férfiak sem olyanokkal ismerkednek, akiket nem tartanak vonzónak.
4/16 anonim válasza:
Szerintem mindegy hogy ki mit gondol azon a két egyénen múlik és amúgy ha a nők felfelé választanak arról a férfiak tehetnek, hogy hozzájuk képest "alatvalóbb" nőkkel vannak együtt. Vagyis a nők rafináltak, vagy igényesek míg a férfiakat a farkuk vezérli, igénytelenek.
5/16 anonim válasza:
Kérdés, kinek mi a felfele. Én megkaptam már nem egy férfitól itt, hogy az is felfele ismerkedés a részemről, hogy átlag felett kereső nőként nem akarok fűkaszáló fizikai közmunkás emberkével összejönni Bp-n... voltam amúgy már olyan férfival hosszú, együttélős kapcsolatban, aki kevesebb, mint felét kereste meg az én fizetésemnek, és semmi bajom nem volt vele, nem amiatt mentünk szét.
6/16 anonim válasza:
Én igen, nem izgat, ki mit puffog ezen.
7/16 anonim válasza:
Nem a legtöbb esetben, hanem mindig.
8/16 anonim válasza:
Ez a nőn is múlik, hogy az ember számít neki, vagy kicsoda a pasi? Én szakmunkásként ismerkedtem kétdiplomás nővel, kinek ráadásul doktorija is volt pszichológiából, mellette táncművész is. Egyáltalán nem volt lekezelő, és nem tűnt el mikor megmondtam mi a munkám, sokáig beszélgettünk is, csak nem illettünk össze.
9/16 anonim válasza:
Igen, mi nők ilyen szemetek vagyunk, de tiii férdiak, Ti! szerencsére nem! Nektek nem számitanak a nők tulajdonságai. Merő jotékonyságbol vagytok nővel, nem baj, ha dagadt, vagy csóró, nem szép, stb. 😅
10/16 anonim válasza:
Egy csutka átlagos, vagy átlag alatti sőt egyenesen ronda nő hogy ismerkedik felfele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!