Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!? Ti mit tennétek?
10, szerintem más az, hogy amúgy, ha nem ismernè a párját megdugná a barátnőket, mert vonzónak találja, de nem lép és nem is lépne így, hogy van a nője és az, hogy nyíltan csapja is nekik a szelet.
Az, hogy nem válik aszexuálissá valaki attól, hogy kapcsolatban van szerintem természetes. Észre veszi, ki néz ki jól. Attól lesz görény, ha ezt a gondolatot kihangosítja, tettekre váltja.
Mivel a párod azt is tagadja, amiről tudod, hogy igaz, így én a helyedben a legjobb barátnődnek hinnék inkább. (Mondjuk abból indulok ki, hogy az én legjobb barátom amúgy is teljesen megbízható és biztos nem mondana ilyeneket, ha nem lenne igaz.)
Nem tudom ilyen esetben mit tennék, ehhez több infó kéne. Azért nyilván nem szakítanék, mert egy barátnőm külsőre pont esete a páromnak, viszont itt ugye nem csak erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!