Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!? Ti mit tennétek?
Nem. Az van, hogy te van a kapcsolatban! A kapcsolat pedig nem ennyi, hogy a pasi rá mert nézi egy csajra!
Érzed, hogy nem szeret eléggé? Nem elég figyelmes veled? Nem foglalkozik veled eleget? Bunkó? Nem tud kommunikálni? EZ a sztori csak a hab a tortán, és csak ezt vagy képes megfogalmazni a sérelmeidből? Ha igen, akkor szakíts.
A párod téged szeret és hű hozzád, a barátnőd pedig örül, és tiszteletben tartja, hogy ti együtt vagytok.
Jó, hogy van két ilyen hozzád közeli embered.
Engem gyanusított meg volt párom azzal, hogy tetszik (több) barátja. Mondjuk ő egyedül találta ki, nem adták alá a lovat. Kellemetlen volt és még csak nem is igaz. Ha bizonytalan vagy a kapcsolatodban, nem bízol a párodban, akkor engedd el. Ha bíznál benne, nem születik meg a kérdés.
Egyébiránt csatlakozom a ketteshez, akinek ilyenek a közeli emberei, nem is kell neki ellenség.
Hát igy már hpogy roluk szól a kapcsolat nem rólunk, hogy most ki kire hogy néz kinek mi jön le nem jön le belőle birlak utállak gyanus vagy meg ezek, eléggé kiabrándítana.
Amugy az en bnőimtol is el van ájulva az összes pasim de azok még flörtölnek is, en ma már nem mutatok be bnőket. A bnőimnek se a pasikat.
Érzed, hogy nem szeret eléggé? Nem elég figyelmes veled? Nem foglalkozik veled eleget? Bunkó? Nem tud kommunikálni? EZ a sztori csak a hab a tortán, és csak ezt vagy képes megfogalmazni a sérelmeidből? Ha igen, akkor szakíts.
Ugyanez a velemenyem.
Én igazàból nem értem a kérdést. Már eldöntötted, hogy bűnös. Mindegy, hogy az-e, a lényeg, hogy együtt akarsz-e lenni valakivel, akit akkora (idióta) görénynek tartasz, hogy nem elég, hogy megcsalna, de mindezt a barátnőddel tenné?
Ha nem, akkor had menjen a fiú. Ő találhat magának olyan társat, aki bízik benne, neked meg nem kell ezen aggódni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!