Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet a barátomnak? Egy ujjal sem ér hozzám, nem is kezdeményez sokszor.Ha én kezdeményezek,visszautasít sok okra hivatkozva.Mondtam menjen el orvoshoz ezzel,nem akar.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Többször is figyelmeztettem már a lenti higiéniára, és azt mondta,hogy emiatt van baja,meg fél hogy nekem fájdalmat okoz,és ilyen ostobaságok. Ha kezdeményezek eljutunk a levetkőzésig,és annyi. Nem is voltunk még hagyományosan soha együtt, csak orál volt mert a hagyományos dolognál fél,nem tudja magát elengedni,és inkább faképnél hagy. Már én magam is kételkedem miatta a nőiességemben,pedig soha nem volt gondom. Hogy akarja,hogy bárki mellette maradjon így? Ha elegem van egy idő után,és felhozom,akkor kiakad,és még jobban elzárkózik. Olyan ügyetlen,hogy a legtöbb alkalommal merevedése sincsen mert "izgul, stresszel". Közben meg azt állítja,hogy már volt nővel is, két futó alkalommal. Mit csináljak? Hagyjam el emiatt? Nincs kedvem így élni,és könyörögni sem fogok senkinek,hogy na legyen már valami..Így is hosszú ideje tűröm már ezt,de kezd elegem lenni az egészből,hogy még én vagyok a rossz mert szekálom. Jaaa,és a kapcsolat bizonytalanságát is felhozza, meg azt,hogy fáradt, fáj a háta és azért nem megy. Nem mindig fáj valakinek valami része. Mi baja lehet?jan. 2. 10:56
11/16 A kérdező kommentje:
Mert szeretem,és próbálok mindent megtenni a kapcsolatunkért. Viszont,az érem másik oldala,hogy ezek szerint ő nem szeret annyira mint ahogyan mondja.
jan. 2. 12:31
12/16 anonim válasza:
Valószínűleg ő is szeret, de úgy tűnik, hogy nagyon szégyenlős, és az intim higiénia meg egy neuralgikus téma számára, gondolom ez erősítette benne a tudatot, hogy ő nem elég jó.
Lehet, hogy volt valami gyerekkori traumája, el volt hanyagolva, a szülei nem tanították őt meg a fürdésre ilyesmire, az is lehet, hogy bántalmazták, ki tudja.
Sajnos ezt nem nagyon tudod megoldani, ha ennyire erős benne a gátlás, ahhoz pszichológus kell.
13/16 A kérdező kommentje:
Épp tegnap beszélgettem vele erről. Azt mondta,hogy az anyja,és az apja nem szerették egymást,és az anyja ennek tudatában nem sokat "bagózott rájuk", tehát a gyerekeket a higiéniára sem igazán taníthatta meg. Amíg nem ismertem meg őt, a szüleivel élt, és állandóan csupa korpás volt a haja. Mondtam neki,mit csináljon s lám, azóta a fejének/hajának semmi baja. Nekem az jött le a mondandójából,hogy az édesanyja szinte semmire sem tanította meg, ami a tisztálkodáshoz köthető.De felnőttként az ember azért ad magára, ha azt tanulta ha nem. Vagy én gondolom rosszul?
jan. 2. 12:49
14/16 anonim válasza:
Te kérdező... Tényleg ez volt a legjobb az összes közül? Sokkal könnyebb volt kiírni ide és nyígni kicsit mint kidobni a francba... Tényleg ennyire nincs önbecsülésed? Akkor meg is érdemled....
15/16 A kérdező kommentje:
Te ugyan az a hozzászóló lehetsz,aki már sok másik embertől származó kérdésre is ugyan ezt a választ adta. Kicsit uncsi már,találj ki mást légyszi!Új év, új szlogen!
jan. 2. 12:57
16/16 anonim válasza:
#15 Te tényleg rottyon vagy. Meg is érdemled. 🐑🐑🐑
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!