Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi baja lehet a barátomnak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lehet a barátomnak? Egy ujjal sem ér hozzám, nem is kezdeményez sokszor.Ha én kezdeményezek,visszautasít sok okra hivatkozva.Mondtam menjen el orvoshoz ezzel,nem akar.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többször is figyelmeztettem már a lenti higiéniára, és azt mondta,hogy emiatt van baja,meg fél hogy nekem fájdalmat okoz,és ilyen ostobaságok. Ha kezdeményezek eljutunk a levetkőzésig,és annyi. Nem is voltunk még hagyományosan soha együtt, csak orál volt mert a hagyományos dolognál fél,nem tudja magát elengedni,és inkább faképnél hagy. Már én magam is kételkedem miatta a nőiességemben,pedig soha nem volt gondom. Hogy akarja,hogy bárki mellette maradjon így? Ha elegem van egy idő után,és felhozom,akkor kiakad,és még jobban elzárkózik. Olyan ügyetlen,hogy a legtöbb alkalommal merevedése sincsen mert "izgul, stresszel". Közben meg azt állítja,hogy már volt nővel is, két futó alkalommal. Mit csináljak? Hagyjam el emiatt? Nincs kedvem így élni,és könyörögni sem fogok senkinek,hogy na legyen már valami..Így is hosszú ideje tűröm már ezt,de kezd elegem lenni az egészből,hogy még én vagyok a rossz mert szekálom. Jaaa,és a kapcsolat bizonytalanságát is felhozza, meg azt,hogy fáradt, fáj a háta és azért nem megy. Nem mindig fáj valakinek valami része. Mi baja lehet?
jan. 2. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%

"hosszú ideje tűröm már ezt"

Minek tűrni, ha nem jó?

jan. 2. 11:18
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
Valószínűleg fél, hogy hamar végez és annyira rástresszel, hogy nincs merevedése sem, amitől még jobban pánikol. Ez egy ördögi kör, amin elég sok férfi átesik. Te csak annyit tudsz tenni, hogy bíztatod, ezt magának kell megoldania. Nekem úgy sikerült túllendülnöm rajta, hogy az akkori barátnőm is szűz volt és nem volt akkora a teljesítési kényszer.
jan. 2. 11:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én az első mondatnál már elakadtam, miért kell a higiéniára figyelmeztetni, valami fertőzése van, vagy büdös, vagy mi a gond?

Furcsa a kommunikáció nálatok, mintha nem lenne, pedig tényleg ezeket a dolgokat meg kell beszélni, különben szakítás lesz a vége.

jan. 2. 11:23
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

"Többször is figyelmeztettem már a lenti higiéniára, és azt mondta,hogy emiatt van baja,meg fél hogy nekem fájdalmat okoz,és ilyen ostobaságok."

Nekem is ez szúr szemet. Amúgy elmondta mi a baja. Mármint az, hogy fegyelmezed őt.

jan. 2. 11:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Büdös volt lent igen,és ezt én szóvá tettem. Első két alkalommal nagyon finoman,akkor nem is engedtem volna,hogy hozzám nyúljon,harmadszorra már elég durván. Felnőtt embertől,ez elég undorító,hogy valaki nem ad magára. Nem volt barátnője azt mondta,nem kellett kivixolnia..Ez milyen beszéd?
jan. 2. 11:40
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad akkor őt örökre. Nem értem miért vagytok még együtt.
jan. 2. 11:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Mert csiszolódott, mióta ezek az esetek történtek,és próbálom rávenni arra,hogy próbáljuk meg a dolgot. De egyszerűen nem áll kötélnek,az előbb leírtakból kifolyólag.Én pedig az veszem sértésnek,hogy valaki megsértődik azon,hogy szólnak neki azért,mert büdös a .....Szóval értitek. Az utóbbi időben,nagyon vigyázott erre,de azt mondta,amiért az elején szóltam, annyira leblokkolt,hogy már kedve sincsen hozzá.
jan. 2. 11:49
 8/16 anonim ***** válasza:
53%

És szerinted azzal, hogy erőszakoskodsz majd kötélnek fog állni? Tudod mit csinálsz? Szexualitásan zaklatod, bántalmazod. Ha te lennél férfi és feljelentést tenne ellened rendőrségi ügy lehetne belőle.

Nincs jogod ráerőszakolni magad, sem érzelmileg zsarolni.

Szegény olyan stressz, nyomás alatt van, hogy nincs is kedve mint írtad és nincs is rá kapacitása, hogy szexeljen veled.

Fordított esetben jól esne ha erőltetné rád a szexet? Egyáltalán nem jó úton haladsz.

jan. 2. 12:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Inkább nem írok erre semmit.. Te is épp olyan fura lehetsz mint ő. Más EGÉSZSÉGES pasi,azon rinyál,hogy a felesége, bnője nem akar szexelni,én itt vagyok ennyi ideje szex nélkül,és még én vagyok a hunyó? Arról én nem tehetek,hogy ő vagy aszexuális,vagy meleg. Akkor mondja meg,és eltűnök az életéből. Jah és mellesleg,akkor ő meg ne erőszakolja rám a szexualitás nélküli életet azzal,hogy ígérget,hogy majd csinálunk valamit..Ennyi erővel én is verhetném a mellemet. Akkor minek kellett neki barátnő? Az ilyen maradjon egyedül.
jan. 2. 12:15
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
De akkor miért nem hagyod ott és keresel mást? mert ezek szerint ez az egész számodra már egy teher így csak az idődet vesztegeted
jan. 2. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!