Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem jók a körülmények élethely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jók a körülmények élethelyzet miatt nem tudtál szerelmees lenni 1 adott emberbe de amint megoldódott beleszerettél?

Figyelt kérdés
Pl van 1 ember akivel kölcsönös a szzimpátia vonzalom de Pl távolság vagy mert kapcsolatban vagy, esetleg gyászidőszak, munkahelyi problémák, szerelmi csalódás miatt nem tudsz nem akarsz beleszeretni, de amint megoldódnak a dolgok. VOltatok már úgy hogy utánna szerettetek bele az illetőbe?

tegnap 16:12
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
Semmi ilyen.
tegnap 16:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
tegnap 16:29
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Igen.
tegnap 16:32
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Aki eleve bajban nem társ/barát nincs meg nekem vele a kapocs, az mikor rendben van es minden maga a tökély, pláne nem fog kelleni.
tegnap 16:55
 5/10 anonim ***** válasza:
*amikor rendben van minden
tegnap 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a Kérdező inkább úgy értette, hogy a saját gondok gátolhatnak-e abban, hogy szerelmesek legyünk. És a gondok megoldódásával változik-e a helyzet.
tegnap 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkkor nincs olyan hogy lehetne va,ami de nem alkalmas az időzítés?
tegnap 18:07
 8/10 Noren1989 ***** válasza:
82%
Azt úgy híjjàk, h kamu, Bro.
tegnap 18:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyen nem volt, csak olyan, hogy elkezdtem kavarni egy sráccal, aki összejött volna velem, de én azelőtt nem sokkal léptem ki egy kapcsolatból, amin még nem voltam túl, emiatt azt mondtam neki, hogy csak barátság extrákkal fér bele, amire egyből rávágta, hogy neki az teljesen megfelelő. Aztán amikor túlvoltam az exemen beleszerettem ebbe a fiúba. Akkor már késő volt, mert szerinte egy utolsó ku.rva voltam, amiért úgy szexeltem vele, hogy nem voltam belé szerelmes, ő meg már nem tud rám nőként tekinteni.
tegnap 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Pont így van az Anyeginben.
tegnap 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!