Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen üzenetet irnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen üzenetet irnátok olyan személynek akit titkon szeretek?

Figyelt kérdés
ma 15:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Semmilyet
ma 15:54
 2/12 gergelice16 ***** válasza:
93%
Én semmilyen üzenetet nem írnék annak, akit te szeretsz. De ha csak lehagytál egy "t"-t, akkor a helyedben elhívnám randizni. Mert amíg nem ismered meg rendesen, addig igazából nem is lehetsz belé szerelmes.
ma 16:03
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Én se írnék. Nagyon gyerekes.
ma 16:04
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Minek írjak üzenetet olyannak, akit te szeretsz? Nyilván senkid nem vagyok, de ha még lenne is kontakt köztünk, akkor is talán inkább azt mondanám, neked kellene megsütnöd a saját pecsenyédet - arról nem is beszélve, hogy nincs TikTokom.
ma 16:24
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

1. Legközelebb a TINI kategóriába tedd a hasonló kérdéseidet.

2. Ha tetszik neked valaki, ismerd meg. Beszélgess vele, hívd el valahova.

ma 16:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan üzenetet, hogy (kettő t-vel értelmezve a kérdésed)

Szia XY! Eljönnél velem pénteken délután 6-kor Z városi karácsonyi vásárba? Közben forralt borozhatnánk vagy kürtöskalácsot is ehetnénk vagy akár beülhetnék ott a közelben a D cukrászdába is. Mit gondolsz erről? Eljönnél velem randira? 40+N

ma 16:39
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindenkit lepontoztam,köszönöm a semmit!
ma 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Van mit!
ma 17:33
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
xd
ma 17:35
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Én nagyon örülnék, ha engem titkon szeretne valaki! Persze ez ijesztő is tud lenni. Tehát nem szabad elsőre elárulnod, hogy minden gondolatod ő. Mit írj? Attól függ, milyen kapcsolatban vagytok, milyen gyakran találkoztok. Tehát helyzetfüggő. Ha ismerősöd, egyszerűen ráírsz, hogy láttad, amit kirakott, és eszedbe jutott.
ma 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!