Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen témàkról beszélgettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen témàkról beszélgettek a pasitokkal?

Figyelt kérdés
dec. 9. 01:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Mindenről.
dec. 9. 01:56
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
Általában a laptopjában lévő koincidenciakoefficienskomparátor multitriggelésének kontrollálásáról.
dec. 9. 02:17
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Férfi vagyok így az én szemszögembol ez nem beszélgetés ő mondja én hallgatom.
dec. 9. 04:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, és nem értem, 3as és társai ezt hogy tudják elviselni és miert maradnak egy ilyennel.
dec. 9. 05:19
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Arról hogy este mivel tágítsuk a P unc Im, nagyon izgat a fisting de még nem vagyok elég tág.
dec. 9. 05:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi a terveinkről beszélünk.

Amiket szépen lassan meg is valósítunk.

dec. 9. 06:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenről. Mi történt velünk aznap, mit hallottunk, olvastunk, ami érdekes, filmekről, könyvekről, bármiről. Napi politika, társadalmi kérdések, jövőbeli tervek, pletykák, aggodalmak, örömök, vágyak.

Na jó, nem mindenről, például a milyen legyen a körmöm karácsonykor, a Katinak milyen hülyén áll a szőke, miért ilyen idióták néha a pasik, és hasonló kotkodálásra ott a legjobb barátnőm, vele ezekről IS szoktunk csacsogni.

dec. 9. 07:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindenről szoktunk, mert minket minden érdekel. Vannak emberek, akikkel nem lehet miről, mert annyira érdektelenek.
dec. 9. 08:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Kifejtenétek a mindent?

Pl miről beszélgettetek az elmúlt napokban?

dec. 9. 08:15
 10/13 anonim ***** válasza:

Az elmúlt napok témái:

nehézségek a munkahelyen (konkrétan, hogy milyen problémával szembesültünk, és így kb hangosan gondolkodtunk egymásnak, hogy hogyan oldjuk meg), karácsonyi ajándékok kérdésköre a rokonságnak, hogy a francia inkvizítorok a Baphomet nevet a Muhammad névből eredeztették, mert elkezdték a muszlim vallás egyes elemeit is bevinni a kereszténységbe ilyen-olyan módokon, hogy egyik barátunk, aki eredetileg Ukrajnában született, de már tizeniksz éve nem ott él, most kapta meg a behívóját, és hogy aggódunk érte, meg hogy most mi lesz vele, aztán ebből elkezdtünk a háborúról beszélgetni, politikai érdekekről, ilyesmiről. Majd felmerült, hogy tök jó lenne lefogynia mindkettőnknek, és hogy ezt hogy fogjuk megvalósítani, de meg egyébként a gyerekek karácsonyi ajándékát össze kell még szedni, de tegnap lusták voltunk elmenni a csomagpontra érte, szóval majd ma, és egyébként a könyv, amit olvasok, milyen, hogy tetszik, mit nézzünk este altatás után, és holnapra mi legyen az ebéd.

Szóval úgy kb mindenről.

dec. 9. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!