Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tenni ahhoz, hogy egy nő nagyon jól érezze magát egy párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Tippeket, ötleteket várok.dec. 8. 20:22
1/10 anonim válasza:
Ha kimutatja a pasi azt, hogy Ő az A NŐ akire igazán vágyik. (ez magában foglaja azt ami alap a kedves, figyelmes és társai..) Ennyi épp elég, hogy olyan felhőtlen boldogságot érezzen a hölgy, hogy repkedjen szerelmesen, elégedetten.
2/10 anonim válasza:
Mindig reggeli szexszel kell ébreszteni. Mindig. Praktikusan anális szexszel,mert ez a reggeli kávéval együtt remekül beindítja a bélműködést. A kávét természetesen te viszed neki az ágyba a szex után. Ezután elviszed munkába a saját kocsiddal ami egy német prémium,mert nem mindegy a munkatársak előtt,hogy miből száll ki. A meló egy részmunkaidős körömreszelgetős elfoglaltság,mert természetesen te vagy a fő kenyérkereső a felállásban. Ha már a felállás szóba került,egy egészséges nő a reggeli szex után délre már ismét kívánós,szóval látogasd meg minden ebédszünetben egy virágcsokorral és álló farokkal érkezve egy gyors menetre,ennek biztosan szívből örülni fog. Meló után talpig úriemberként természetesen hazakocsikáztatod,elcsevegtek arról hogy mi volt aznap,közben,nyugodtan a kezébe adhatod a farkadat mert a nők kimondottan szeretnek kézimunkázni. Otthon egy forró fürdő és egy behűtött rozé után pedig jöhet az esti szex és volt egy jó napotok. Igazából a mindennapokban ennyi elég,persze rendszeresen kellenek a wellness hétvégék meg a nyaralások,mert a nők szeretnek a legváltozatosabb helyeken szexelni.
3/10 anonim válasza:
Első mindent leírt, azt meg nyilván te tudod, hogy a barátnőd miből érzi, hogy szereted és vágysz rá, de alapvetően annyi a titok, hogy odafigyelsz a másik igényeire és aszerint cselekszel. Nyilván ideális esetben ez kölcsönös, ha nem az, akkor nem érdemes erőltetni a kapcsolatot.
5/10 anonim válasza:
Beszélj vele hogy mire vágyik. Minden nő mást szeretne :) a kapcsolat alapja a kommunikáció
6/10 anonim válasza:
Konkrétumokat nem lehet mondani, mert ha ÉN leírnám ENGEM mi tenne boldoggá, jönne 20 nő, aki teljesen mást írna, mert őket más teszi boldoggá.
Kommunikáció, ezáltal pedig a másik megismerése. Elméletben könnyű, gyakorlatban oda kell figyelni és időt igényel a dolog, szóval a félperces tiktok videok korában ez lehetetlen elvárás.
7/10 anonim válasza:
Ha kedves vagyl, figyelmes, kiveszed a részedet a házimunkából, beszélgetsz vele minden nap, programokat csináltok, bókolsz, kimutatod, hogy szereted
8/10 anonim válasza:
Elégítsd ki úgy szexuálisan mint még senki, kezdetnek ennyi elég lesz.
9/10 anonim válasza:
Figyelmesen meghallgatod, minden nő más, mindenkinek másra van igénye. Most hiába mondom neked, hogy programozzatok, járjatok el sűrűn, ha ő nem ez a típus. Legyél ott neki ha bármi van, de hagyj neki teret is
10/10 anonim válasza:
Jó szex, kommunikáció, empátia, hűség , kölcsönösség,értelmi -érzelmi intelligencia, humor, adj magadra, nem árt némi határozottság és egzisztencia, és legyenek nagyobb közös célok idővel.
Nézd át, melyikkel hogy állsz.
Én anno tudatosan fejlesztettem, amiben úgy éreztem, tapasztaltam, hogy " rosszabb" vagyok.
Sikerült, ha nem is 100 százalékosra, de ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!