Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vékony srác kövér lany párról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony srác kövér lany párról mit gondoltok?

Figyelt kérdés

dec. 6. 08:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
19, mit gondoljunk? Felteszem, szereted a lányt. Akkor meg mindegy
dec. 6. 20:59
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki szerint azért, mert a srác nem mer másnál próbálkozni: vékony, sportos alkatú vagyok, a barátnőm alacsonyabb, kifejezetten duci. Évek óta együtt vagyunk. Tucatnyi exem volt már, vagy szexpartnerem, bármikor találnék vékony csajt ha akarnék (nem felvágás, de tényleg). De olyan jó a szex, mint vele, nem volt egy vékony csajjal sem. Nagyon bejön a teste, megvan a kémia, megkapok tőle mindent, amire vágyok, és minden más is passzol. Mert nemcsak a szexből áll egy párkapcsolat.
dec. 8. 08:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Egyik se érdekel.
dec. 8. 11:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha megfelelnek egymásnak, szeretik, elfogadják egymást, mi a gond?!
dec. 9. 20:33
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne róluk gondolni?
dec. 9. 21:12
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Én mackós pasi vagyok, volt már mindenféle barátnőm. Soha nem érdekelt, ki mit gondol! Ez kb. olyan, mint a klasszikus népmese, A molnár, a fia meg a szamár, mindig vannak, akik negatívan látják a helyzetet. Nem lehet mindenkinek megfelelni az életben, így nem is kell arra törekedni!

Alapvetően nincs ideálom, kölcsönös legyen a vonzódás, megértsük egymást, egy hullámhosszon legyünk.

Nők? Akkor olyan vagyok, mint Gombóc Artúr:

"Arról híres, hogy szereti: A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét,a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét,a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon."

😉😜😋🙃

dec. 10. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!