Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a párom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom azt mondja, hogy néha azt éri nem tudja szeret-e?

Figyelt kérdés
dec. 5. 21:58
1 2 3
 11/28 Leveltetu ***** válasza:
100%

Aranyom...egy ferfi aki igazan szeret, az nem fogja neked mondogatni allandoan....mi ferfiak nem ilyenek vagyunk....van hogy nehezen mutatjuk az erzeseinket....de amikor kimutatjuk eleg egyertelmu szokott lenni...

Ha egy ferfi azt mondja neked, hogy nem tudja szeret-e vagy sem, verd pofan es hagyd ott, mert valoszinu mar masodhegedus vagy a csardaban.

A ferfi ha huseges akkor csak elrontani lehet, ha meg kicsapongo akkor semmi sem fogja megvaltoztatni...

Szerintem lepj tovabb keress valakit aki valoban ertekel mind embert es erzed azt hogy el tudod kepzelni vele a jovodet, a kozos terveket veghez lehet vinni vele, nem pedig suly a hatadon amit cipelni kell folyton.

dec. 10. 05:35
 12/28 anonim ***** válasza:
41%

hát én se mondom, hogy mindenképpen a szünet a megoldás. Sok esetben tényleg nagyon felesleges.

Kell néhány őszinte beszélgetés, amiből kiderül, hogy lehet-e egyáltalán közös jövőtök. Pl. azonosak-e a céljaitok, jövőképetek, vagy gyökeresen eltérnek-e egymástól. Milyen értékrendetek, világképetek van... ha kevés a kapcsolódási pont, akkor tényleg nem sok dolog tarthatja össze ezt a kapcsolatot, csupán a kényelem, megszokás, ami elég gyorsan csaphat át unalomba, vagy még annál is rosszabba idővel.

dec. 10. 10:16
 13/28 A kérdező kommentje:
2 éve együtt vagyunk s, a nő mondta ezeket.
dec. 10. 20:59
 14/28 anonim ***** válasza:

Hát kellenek az őszinte beszélgetések. Hogy érti ezt? Hogy nem tudja, hogy szerelmes-e beléd? Már nincs a kezdeti varázs, vagy maga a szeretet is elmúlt-e, és már tök semleges vagy a számára.

Azért az tök természetes, hogy idővel a szerelem érzés előbb-utóbb lecsillapodik, szinte ez az általános. ha csak erről van szó, azzal még nincs feltétlenül gond, attól még lehet hűséges, szerető, melletted kitartó, őszinte társad.

dec. 10. 21:49
 15/28 anonim ***** válasza:
66%

Nem értem, hogy miért privátban válaszoltál.

A lényeg, hogy a kapcsolatot igenis ápolni kell. Ha nem ápoljátok, akkor elhal.

Kommunikálni kell egymással stb.

Ha ezt a kapcsolatot komolyan gondoljátok, akkor érdemes elmenni egy párterápiára, ahol talán helyre lehet tenni.

Ha kiderül, hogy mi a bajotok egymással, és akartok tenni az ügyben, akkor még talán megmenthető. Ha meg már menthetetlen, akkor szerintem mindkettőtöknek jobb, ha ez minél hamarabb civilizált módon derül ki. Úgy, hogy még nem bántjátok halálra egymást, nem okoztok feleslegesen egymásnak hatalmas sérüléseket.

dec. 11. 08:34
 16/28 anonim ***** válasza:

Jaja en is a kommunikaciot preferalnam de azon megis mit akarsz megjavitani ha nem szerelmes bele? Marmint en megeltem ugyanezt, mi is megprobaltunk mindent de a terapia a belulrol jovo szerelmet nem fogja elohozni, nem kellene hamis remenyekbe ringatni a kerdezot.

En akarhany embernek ismerem hasonlo sztorijat, pl en is es mindenki is vergodtek egy ideig aztan a sztori ugyanaz maradt, nem lett szerelmes a masik az erofeszites ellenere sem.

Kerdezo, keress mast meg ha faj is, nem fog valtozni

dec. 11. 09:59
 17/28 anonim ***** válasza:
75%

Élethosszig tartó szerelem nem igazán létezik, legalábbis ritka, mint a fehér holló.

Azt szépen felválthatja a szeretet, a tisztelet, az együttműködés... és a szerelem pislákolása, a vonzódás, meg még egy rakás dolog.

A lényeg, hogy akarnak-e valamit, vagy sem.

Mint írtam, lehet, hogy az derülne ki előbb, a terápián, hogy megpróbáltunk mindent, de nem megy, váljunk el békében.

Lehet, hogy az derül ki, hogy már mindketten egész mást akarunk, váljunk el békében.

De az is lehet, hogy felidézik a kezdeti tüzet, és ismét egymásra találnak.

Viszont akárhogy is kell az őszinteség és az, hogy a terápián mindketten ugyanazzal a céllal menjenek.

dec. 11. 10:43
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondta mert nem szeret. Elmúlt a fellángolás és nem váltotta fel a szerelem. Ha jön más képbe el fog érte hagyni szóval hiába akarsz te vele maradni.
dec. 19. 08:27
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ez a duma mindig egyetlen egy utcába vezet: nem szeret, és el fog hagyni. A bizonytalanság az mindig egy nagy NEM-mel egyenlő. Tudom, ha te szerelmes vagy, az ember a végsőkig reménykedik, én is a saját bőrömön tanultam ezt meg, de sajnos így van.

Véleményem szerint egy esetben fogadható el a bizonytalanság, a legeslegelején, az ismerkedés idején, mikor még idő kellhet esetleg az érzelmeknek kialakulni. De ha ti már egy pár vagytok, és ilyenekkel jön... ott sajnos nincs remény. Viszont ne legyenek illúzióid, ő ha rajta múlik, még hónapokig fog téged ezzel kínozni, szimpla önzőségből, mert nem akar még elengedni, megszokott már téged, jó neki ha ottvagy (de csak akkor persze, mikor neki is kedve van hozzá, máskor meg inkább hagyd őt békén). Akkor fog már csak szakítani veled, mikor valaki más nagyon komolyan a képbe kerül, és te már semmilyen szinten nem kötöd le. Szerintem ne várd ezt meg, ne pocsékold rá az idődet, többet érdemelsz, olyat, aki téged szeret.

dec. 19. 13:01
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
1etértek az utolsó kettő hozzászólással. Mert amikor valaki azt mondja neked, hogy nem tudja az azzal egyenlő, hogy nem szerelmes beléd. Sőt nem is szeret mint embert mert régóta érez így és nemcsak magát, de téged is becsap. Abban reménykedik mint te, mármint, hogy fog szeretni, erőlteti, de nem lehetséges. Amint jön a harmadik személy akiért oda lesz el fog érte hagyni, de lehet előtte megcsal vele. Komolyan olyan forgatókönyvet akarsz magadnak?
dec. 20. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!