Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a párom azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom azt mondja, hogy néha azt éri nem tudja szeret-e?

Figyelt kérdés
dec. 5. 21:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Uhh ez nekem hatalmas nagy fájdalom lenne így megmondanám, hogy szakítsunk.
dec. 5. 22:05
 2/28 anonim ***** válasza:
92%

Ha kételkedik abban, hogy szeret-e téged, akkor segítek: nem szeret.

Hagyd el, mert csak a drága időd pazarolja.

dec. 5. 22:28
 3/28 anonim válasza:
92%
Tudom, hogy ezt fájdalmas hallani, de egy jól működő kapcsolatban nem kéne felmerülnie ennek a kérdésnek. Valószínűleg gyengültek az érzései, már nem (úgy) szeret. Én a helyedben szakítanék.
dec. 5. 23:43
 4/28 anonim ***** válasza:
26%
Talán próbálhatnál még vonzóbb lenni, mindenféle téren. Természetesen csak is akkor ha te szereted őt és még akarsz időt adni a kapcsolatnak. Ha nem bízol magadban, nem hiszed, hogy megérdemel tőled még több 'adást', akkor ne...
dec. 6. 00:00
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
Ha nekem mondaná ezt, akkor addig lenne a párom.
dec. 6. 00:09
 6/28 anonim ***** válasza:
53%

Meg mondanám neki,hogy én is kételkedem benne hogy szeretem -e ezért lefeküdtem a kolléganőmmel.

De rájöttem szex után,hogy téged szeretlek.

Mondd ezt neki,ha kiakad akkor vannak érzései irántad.

dec. 6. 06:51
 7/28 anonim ***** válasza:
47%
Érzelmi manipuláció. Ezzel azt akarja elérni, hogy még jobban hajts a figyelméért és "kiérdemeld" a szerelmét.
dec. 6. 07:24
 8/28 anonim ***** válasza:
46%

Az elhagyáson és az együtt maradáson túl van egy köztes lehetőség is.

Ha őszinte, akkor kérdezz rá, hogy vonzódik-e más iránt.

Ha nincs más a képben, akkor lehet felajánlani egy x idős különéléses próbaidőt, amikor azért mégiscsak hűséggel tartoztok egymás iránt, tehát nem szakítotok, nem rúgjátok fel a kapcsolatot, stb. csak arról szól, hogy figyeljétek meg az érzéseiteket, és vagy felerősödik, vagy elmúlik.

Addig ne is tartsátok a kapcsolatot, ne beszéljetek, hacsak nem ég a ház, vagy ilyenek.

Ha letelt az idő, akkor találkoztok, és megbeszélitek az érzéseiteket.

Ha szemet vetett valakire, és neked úgy belefér, arra is adhatsz próbaidőt, de nyilván úgy, hogy tudasd vele, hogy neked is szabadságod van akkor, és akkor majd lesz, ami lesz.

Ha ez neked már nehezen megy, akkor nyilván kevés az esélye, hogy később ugyanolyan legyen, mint eddig volt.

Harmadik lehetőség a párterápia.

Továbbá nagyon fontos a kommunikáció.

Sokat kell egymással beszélgetni, mi volt jó egymással aznap, mi nem volt jó, meg úgy amúgy is: pl. milyen céljaitok, értékrendetek vannak, összeegyeztethetőek ezek, vagy sem.

Pl. ha te szeretnél gyereket, és ő meg nem, de te nyüstölöd emiatt, akkor nem csoda, ha elbizonytalanodik, és ha nem tudtok egyetértésre jutni tisztességes módon, akkor tényleg csak egymás idejét pazaroljátok, ill. egyik fél veszít.

Márpedig nagyon fontos, hogy egy párkapcsolatot mindkét fél úgy élje meg, hogy nyer általa még akkor is, ha nyilván sok kompromisszumot, áldozatot kell hozni egy kapcsolat fenntartásáért.

dec. 9. 07:19
 9/28 anonim ***** válasza:
87%

Ez a legnagyobb látens és bizonytalan kifejezés arra: gyáva vagyok kimondani, hogy nem vagyok beléd szerelmes.

Én és a legjobb barátnőm ugyanezt átélte. Szakítottunk előbb vagy utóbb mindketten.

Jobb ha nem áltatod magad hanem szakítasz vele mert ő sosem fog téged szeretni sajnálom

dec. 9. 13:04
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

#8 próbaidő semmit se ér ugyanmár!

Exemnek én is adtam szünetet, 10 napig tartott mert még nyilvánvaló volt, hogy nem szeret. Ki is raktam őt.

Aki szeret az szeret, nem kell szünet hogy gondolkozzon, ennyi. Nem kell túlmisztifikálni a tök egyszerűen, belülről jövő dolgokat. Ami pedig eddig nem jött az ezután, gyenge erőlködésekre sem fog jönni.

dec. 9. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!