Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet a másikban erősíteni a bizalmat?
A bizalmat azzal lehet erősíteni, hogy a szavaid összhangban vannak a cselekedeteiddel.
Amit mondasz, az úgy is van.
Pontos vagy és szavahihető, lehet rád számítani.
Attól nem kell tartani soha, hogy megcsalnak.Bármit teszel, ha meg akarja tenni, meg is fogja, te leszel az utolsó, aki megtudja.
Majd ha egyszer kész tények elé állsz, eldöntöd mit cselekszel.
Addig meg csak annyit fektess mindig a kapcsolatodba, amit soha nem bánsz meg.Akkor sem, ha egyszer véget ér a kapcsolat.
Beint a ranyomulo csajoknak meg kiröhögi őket.
Akkor is ha kikent kifentek nyomulnak rá elottük direkt elkezd engem ölelgetni puszilgatni.
Ha a hátam mögött akarnak vele szóba állni, elfordul és nem áll le.
Szoval amikor a pasi válogat. Es nem őt választják.
Ritka de vannak olyan pasik akik kiszemelnek maguknam egyet a százbol es csak az kell, senki más.
A legtobb pasi olyan hogy nem néz ki senkit hanem jöhet bárki meg bármilyen korosztály, baromi ritka ha egy pasi képes nemeket is szórni nőknek.
De vannak ilyenek!
Az hogy tartása van hogy őt nem lehet csak ugy megkapni csak mert p.nája van vkinek meg műszempillája nekem rengeteget jelent.
Idő mindenképp. A teljes és feltétlen bizalom kialakulása hosszú idő munkája. Ami alatt nem csapott be a másik, nem vert át, nem küldött kétes jeleket (mond valamit, aztán máshogy cselekszik).
Ha már tett valamit az illető, amivel aláásta a bizalmat, nyilván akkor munkásabb a dolog, és nem feltétlenül elég ennyi. Akkor kellhet a plusz bizonyítás, a másik esetleges kételkedéseire mindig jó reakció, megerősítés hogy most máshogy történnek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!