Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkanélküliként regisztràljak tàrskeresőre?
Figyelt kérdés
Nő vagyok de most nincs munkàm
Nem fog ez negatívan hatni az ismerkedésnél ha megmondom hogy most àlláskereső vagyok?
nov. 23. 13:21
3/6 anonim válasza:
Ha csak átmenetinek szánod, hogy munkanélküli vagy, mert közben folyamatosan munkát keresel, akkor nyugodtan. Viszont a helyedben a több energiát a munkakeresésre fordítanék.
4/6 anonim válasza:
A mai világban az álláskeresés és a társkeresés elég hasonlóan zajlik, szóval ha nem fárasztanak le az interjú szerű szituációk,akkor csapassad, de hamar ki lehet égni mindkettőben.
5/6 anonim válasza:
Lúzer.
En 31 éve nem dolgoztam
Álláskereső pff
6/6 anonim válasza:
Jaj, Istenem! Fél évig nem szolgálod ezt az igazságtalan, beteg, kapitalista világot! Micsoda probléma! :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!