Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, ti vennétek ékszert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti vennétek ékszert a párotoknak/férjeteknek ajándékba?

Figyelt kérdés

Például egy aranykarkötőt a születésnapjára.

Vagy úgy illik, hogy ékszert a férfi ajándékoz?

ma 09:21
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha szívesen hordja és örülne neki, akkor persze, miért ne? Ezt látni az emberen, ha amúgy is vannak ilyen-olyan ékszerei, nyaklánca, karkötője, akár fülbevalója vagy valami, akkor szerintem tök jó ajándék férfinak is. Volt egy exem, aki tele volt piercingekkel meg fültágítókkal meg ilyenekkel, szóval amikor volt valami alkalom, akkor én is ilyesmikkel leptem meg.

Nyilván ha valaki nem hord ékszert, nem érdeklik az ilyesmik, akkor az nem lesz számára optimális ajándék, de ez szerintem független attól, hogy férfi vagy nő az illető. Nő vagyok, de az eljegyzési és a karikagyűrűmön kívül csak nagy ritkán felveszek egy fülbevalót, de ennyi a nagy ékszerezésem, szóval nekem totál felesleges bármi ilyesmit venni.

ma 09:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha hordana vennék.
ma 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Soha.Ékszert csak nők hordjanak.

Férfiaknak maximum karóra vagy eljegyzési gyűrű ami belefér számomram

ma 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
számomra*
ma 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én vettem neki arany láncot!Mi ebben a fura??
ma 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!