Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet egy férfinak ajándékba adni, ha? Legyetek szívesek segíteni.
Figyelt kérdés
Imádja a régi filmeket. Illetve nem csupán a nagyon régieket. Rengeteg van neki. Vannak a házában régi bekeretezett poszteres képek. Amikor külföldre utazott, elátogatott sok helyre, ahol híres filmeket forgattak. Szóval a jó filmek a gyengéi.
Milyen egyedi dolgot vehetnék neki?
Filmet nem akarok, mert szerintem amiket szeret már mind megvannak neki. Segítene valaki, aki kreatívabb mint én?
2017. szept. 24. 18:06
2/21 anonim válasza:
Vagy régi stílusú képek, óra.
3/21 A kérdező kommentje:
A könyv nekem is eszembe jutott. Abból is van neki pár tucat.
2017. szept. 24. 18:18
4/21 A kérdező kommentje:
Karórája az van, abból a pénzbõl vette, amit legutóbb születésnapjára kapott. Különleges neki.
Igen a kép jó, már vannak is neki. Csak ezek olyan egyforma méretûek egymás mellett a falon.
2017. szept. 24. 18:20
5/21 Heart of Darkness válasza:
Nekem ilyen filmes dolog jutott eszembe csak az a baj, hogy annak ami eredeti megfizethetetlen ára van.
6/21 anonim válasza:
Csinálj Te is egy kisfilmet, ilyen közös pillanatokból, meg helyszínekről, ahol jól éreztéte egymást. Vágdmeg, tegyél rá pár lééééjert. Csinálj egy jó posztert hozzá és kész is.
7/21 A kérdező kommentje:
Egy hónapja járunk és sajna nem sok közös kép van. Sokat mesélt az életérõl, ezért tudom, hogy ennyire odavan ezekért a dolgokért. Hónapokig csak interneten ismerkedtünk.
2017. szept. 24. 18:40
8/21 anonim válasza:
Valami menő filmhez kapcsolódó ajándék?De nem gagyi.
9/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy a közös képeket bekereteztetem vmilyen szép keretbe, de sajnos nem túl sikerekes, illetve a minõségük sem az igazi.
2017. szept. 24. 18:42
10/21 A kérdező kommentje:
#8 Pontosan! Tudnál tippeket adni? Milyen tárgyak?
2017. szept. 24. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!