Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lesz ebből?több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz ebből?több lent

Figyelt kérdés
8 napja össze vesztünk a páromal egy éve vagyunk együtt én vagyok a hölgy.És nem élünk együtt, az van hogy neki külön gyerekei vannak és én egyszer oda vittem a barátnőm aludni aki sajnos szett tépte a gyerekenek a képet és el lopott pár ruhát. Engem ezért tiltot le a párom azt hitte én voltam de a barátnőm egy üzenetbe be valóta hogy ő volt a páromnak írta... Ez volt szombaton a párom azóta sem vette le a tiltásom de az üzenetben fel partolt engem most rá írt az egyik haveromra hogy ő össze jött az exevel az exe ek fel éve férj van ez kamu és sokszor jön ezzel szerintem feltkenye akar tenni én alap járaton nem gagyok feltkeny típus talán ezért igazából nem rudom nézi amit írok... De nem veszi le a tiltást nem ez az első veszekedésünk de békülésnél mindig cukibb aranyosabb utána látszik meg banja de úgy jin vissza hogy el megsek hozzá vagy valami és ott van egy kisebb veszekedés viszont haragban ilyen sokáig nem voltunk még...

tegnapelőtt 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Minek viszel te bnődet pasikhoz aludni? Vmi csöves?

Mégha ő is tépte volna szét nem tudni megbeszélt dolog volt e veled.

De ő is minek enged be kvázi idegen nőket az ágyába?

Itt kb mindenki hülye a sztoriban. Es ezek nevelnek gyereket jézus.

tegnapelőtt 17:59
 2/2 anonim ***** válasza:
74%
Mi lenne ugyan? Ha felold te szaladsz vissza hozzá mert olyan törlőkendő vagy és ez így fog menni körbe-körbe míg ki nem dob más hülye pitsa miatt mint te vagy.
tegnapelőtt 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!