Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok van? Mikor talál rátok a szerelem? És mikor igazi?
Nekem 42 évesen még szr se volt. Szóval van még időd parázni.
Másrészről meg, ha engem bejelölne egy random lány, aki bejön nekem, akkor örülnék neki, ilyenkor mindig elfantáziálok, hogy tetszek neki, meg hogy összejövünk, biztos jó lesz együtt, stb. Aztán meg tuti nem írnék rá... De nem mindenki ilyen töketlen, mint én.
F
Rám olyankor, mikor végre magamat látom viszont valakiben. Ugyanaz a rajongás imádat rámtapadás, es igy nem csak bennem, hanem duplázódva mindkettőnkben, szabadul fel a szerelem, ami igy szenvedélyes fergeteges nagylángú, es mintha be lennétek állva.
Ahhoz, hogy az érzelmeid megtudd élni maxon, kell egy partner akiben ugyanaz a tűz van, ugyanolyan erővel,fel van villanyozva, vagy egyszerűen ráragadt ami benned van, elkapta őt is a nagy hév, fogékony rá, es veled egyutt "szárnyal".
Tenyleg ugy irhatnám le mikor mindketten be lennétek drogozva ahhoz hasonló.
A szerelemmel akkor oxitocin bomba fel tud szabadulni valakivel hogy leírhatatlan.
Viszont nagyon soknak nincs meg az eq-ja se ehhez. Nem érzi azt se ha egy nőben tombolnak a vágyak szenvedély érzelmek, csak addig lát a primitívje, hogy lyuk meg szex:(
Ezek kiábrándítók lehozók nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!