Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmi bánat okozhat siró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánat okozhat siró érzést és mellkasi nyomó érzést ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 00:29
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Igen.
tegnapelőtt 00:56
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Panik betegsegnek hivjak..
tegnapelőtt 01:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nálam is ez van
tegnapelőtt 01:53
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Bele lehet halni, nem viccelek.
tegnapelőtt 02:23
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Igen!

Nekem mindig ez volt, szakítás után!

Habár legutóbb mintha matematika órán is éreztem volna 😅 (esti gimnáziumba járok).

Na, de komolyra véve:

100%-ban megértelek, tesó! Egyet mondok - bár jelenlegi állapotodban ezt nem nagyon fogod megérteni, de később majd igen - ez az ember nem szeret téged. Ha szeretne, veled lenne. Nem éri meg magad tönkre tenni. Tudom, hogy ez közhelynek tűnik (az is), de igaz!

Aki szeret, az melletted van, támogat, nem mással szórakozik!

Engedd ki az érzéseidet, éld meg a fájdalmat. Idővel jobb lesz. Tanulj az esetből, tűzz ki célokat, és menj tovább! Az élet rövid...

tegnapelőtt 02:56
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

Igen, ilyenkor eluralkodhat az emberen egy bizonyos szintű magány, kétségbeesés, pánik.

Szóval amit #2 ír egyáltalán nem marhaság, igencsak lehet pánikbetegség is.

tegnapelőtt 06:15
 7/8 anonim ***** válasza:
A panikbetegsegnek kicsitt tobb tunete van, mellkasi szorito erzest siman csak az emelkedett pulzus okoz. A panikbetegseg (bar amugy egy roham nem szamit betegsegnek), magas pulzussal, szedulessel, hanyingerrel, szorongassal, vizelesi ingerrel, tudatbeszukulessel es nagyon eros halalfelelemmel jar.
tegnapelőtt 06:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer pánikrohamom volt, amikor hirtelen megláttam azt a bizonyos nőt.
tegnapelőtt 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!