Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettek csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettek csókolózni?

Figyelt kérdés
Nem és életkor is
nov. 10. 19:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Igen nagyon.

44N

nov. 10. 22:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon. F 46
nov. 11. 00:56
 13/18 anonim válasza:
Életemben nem csókoltam még meg senki és amilyen esélyeim vannak valószínűleg nem is fogok
nov. 11. 01:08
 14/18 anonim ***** válasza:

Lehet le leszek pontozva, de én lány létemre nem szeretek.

Szeretek azt akivel történik, de egyik barátomnál sem éreztem semmi extrát csók közben. Volt hogy kifejezetten untam is magam. Szex az nagyon jó (volt) velük, de a csókot sosem élveztem

nov. 11. 06:16
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es komment. 😂😂😂😂😂😂
nov. 11. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
Na helyesbítés. 10-es komment. 😂
nov. 11. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyszer csókoltam egy prostituáltat. Ajtó nyitáskor rám rongyolt és egyből smacival kezdett. Volt a szájában valami szőr darabka, ami átkerült a számba. Szerintem farszőrzet lehetett. XD
nov. 11. 19:06
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon

36F

tegnapelőtt 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!