Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerettek csókolózni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettek csókolózni?

Figyelt kérdés
Nem és életkor is
nov. 10. 19:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádok :) 40/f
nov. 10. 19:06
 2/18 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Sose csináltam

nov. 10. 19:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon.
nov. 10. 19:17
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

50

nov. 10. 19:20
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Megfelelő psrtnerrel aki tud is csókolózni természetesen, de életem során komolyan mondom, hogy a pasijaim én tanítottam meg csókolózni.
nov. 10. 19:22
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Csak néha. Leginkább szex közben.

F

nov. 10. 19:33
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon. Megfelelő partnerrel, aki számomra élvezhetően csinálja és akivel igazán erőteljes a kémia és vonzalom. Ilyen nem jön össze, másmilyennel utálnék.

N, 30+

nov. 10. 19:40
 8/18 anonim ***** válasza:
79%
Egyáltalán nem. Nem tudom, hogy mit kéne közben érezni, ami jó is, de bennem semmi ilyen nem lesz. Csak egy nyelv van a számban. Fun fact: többen is mondták, hogy nagyon jól csókolok.
nov. 10. 20:03
 9/18 anonim ***** válasza:
74%

Igen...de én is inkább szex előtt, közben.

N 32

nov. 10. 20:17
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Valahogy undorító belegondolni, hogy milyen dolgok történnek közben. Pl. a másik szájában lévő fogak közé beszorult megrágott ételdarabkák átkerülnek a szádba... Fúj fúj FÚJ!
nov. 10. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!