Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen belső tulajdonságoktól, személyiségjegyektől lesz vonzó egy férfi?
Például milyen habitus, vérmérséklet, értelmi szint, valamint milyen jellemvonások, gesztusok, kommunikációs készségek, hobbik befolyásolják azt, hogy mennyire vonzódtok egy férfihez? Ti mitől szeretnétek bele valakibe?
Akár a saját szerelmetekről is írthattok példa gyanánt.
Felmérés-jellegű a kérdés:)
22/L
Mindenkinek más, de azért vannak, amik kb mindenkinek fontosak.
Megbízhatóság, tisztesség, felelősségtudat.
C vitamint szed, vérnyomása 120/60, azonos a vércsoportunk mert akkor tud vért adni ha balesetem lenne, egészségesen étkezik így az egyik veséjét is megkaphatom ha szükségem lenne rá.
És nem tart macskákat mert sajnos allergiás vagyok a szőrre, folyik tőle az orrom és levegőm is nehéz.
Nekem speciel az nagyon vonzó tud lenni, ha valaki érdeklődő természetű, nemcsak felém, hanem az egész világ felé, és akar tanulni. Nem azért, hogy meggazdagodjon, nem azért, hogy tudja játszani az agyát, hanem mert meg akarja ismerni a világot. Intelligens, tájékozott.
Az is vonzó, ha valaki képes lelkesedni dolgokért, és nem tipikusan fapofával, "felnőttesen" savanyúan áll a dolgokhoz, még azokhoz is, amit szeret. Attól a hidegrázásom van, amikor pl. egy ételre valaki rezzenéstelen arccal, egyhangúan, mintha a telefonkönyvet olvasná, mondani, hogy "ez finom volt".
Ami még szimpatikus: hozzám passzoló humor. Önálló gondolkodás, karakter (nem azt mondom, hogy ne legyen kompromisszumképes, de ne szélkakasként változtassa a véleményét amiatt, hogy a tuti haverja meg az anyja éppen mit mond... és az is tök jó, ha bizonyos dolgokban nem értünk egyet). Magabiztosság, ami nem megy át bunkóságba.
Több minden érdekli, hajtja az, hogy ebben abban jobb legyen, fejlődjön. Őszinte, tud beszélni, ismeri a saját érzelmeit, és tudja is helyén kezelni. - plusz pont, ha engem is tud érzelmileg támogatni. Önállátó. Lehet vele mindenről beszélgetni. Pénzügyi tudatossága kialakult. Humora is a helyén van. Kiegyensúlyozott.
Bocs, nem tudom már pontosan mi tette különösen vonzóvá, de ilyen a férjem. 10+ éve együtt. Azt hiszem a sokszínű érdeklődése volt az, ami rendkívül vonzott. Amik ráadásul nem is a szokásosak voltak.
Számomra attól, ha érzem, hogy teljesen egyenlő félként kezel. Nem bunkózik, nem lovagiaskodik, hanem normális módon, emberként tekint rám.
Ez az első, amitől felkapom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!