Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársak, sírtatok már nő miatt? Őszintén, úgysem tudja meg senki.
Figyelt kérdés
Én eddig három csaj miatt, plussz még egy nemrég.nov. 5. 21:06
2/11 anonim válasza:
Igen. De az idő azt igazolta, kár volt.
5/11 A kérdező kommentje:
Volt hogy amiatt, volt hogy azért mert kiderült hogy valószínűleg tök jól passzolnánk, de ő már mással van, na ez még talán rosszabb is mint a szakítás, mert ott megpróbáltuk és nem ment, így meg valószínűleg soha meg se próbáljuk, pedig lehet menne. 😣
nov. 5. 21:55
6/11 anonim válasza:
Sírtam már amiatt hogy valakit nem kaphattam meg.
Tudniillik én igazi vadászó ragadozó pasi vaok, akit kinézek magamnak szeretem megkapni is :)
7/11 anonim válasza:
1x, az első párkapcsolatom miatt, mert ritka aljas módon szakított.
Na az volt az első, és az utolsó.
1 nő sem ér annyit.
8/11 anonim válasza:
Persze hogy sírtam, minden egyes szakításom után. Úgy is, hogy én szakítottam, mert nem tudtam megmenteni a kapcsolatot. A férfiaknak is vannak érzelmei, nem csak éhesek meg kanosak
9/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!