Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha hianyzik?
Figyelt kérdés
nov. 3. 18:28
22/26 A kérdező kommentje:
Nincs
nov. 10. 18:15
23/26 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Ha megkérdezed mit tegyél, akkor amit tanácsolnak, azt illik megcsinálni. Én már negyven éve taposom Földanya testét, de egy dolgot megtanultam: Sosem azt bánod meg amit megtettél, hanem amit megtehettél volna, de bátortalan voltál. Én inkább élek együtt egy biztos "Nem" válasszal, mint egy bizonytalan "talán" válasszal. Ha sosem kérdezed meg, egész életedben emlékezni fogsz, hogy talán igen lett volna a válasz, de ezt sosem fogod megtudni. Nekem volt a gimiben egy nagy szerelmem, mindig együtt lógtunk a csajjal, gyönyörű volt és csinos. Biztosan tudom, hogy szeretett volna velem lenni, de sosem hívtam el, mert attól féltem, mi lesz ha nemet mond. Hát nem mondta, de nem lett belőle semmi a gyávaságom miatt. Ezt évek múlva nagyon bánni fogod. :) Vagy Öszeszeded magad, s lehet, hogy valami szép dolog történik az életedben, de ehez nagy bátorság kell: Dönts! Bátor tigris leszel, vagy gyáva nyuszi?
24/26 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom, ez teljesen igaz, de talan jobb lesz ha ezt mostmar elengedem
nov. 12. 12:42
25/26 anonim válasza:
Még utoljára írj rá, beszéljétek inkább személyesen, all in, aztán ha ő is hasonlóan érez, nyertél, ha nem akkor meg nem emészted magad tovább.
26/26 A kérdező kommentje:
Most mar nem erdekel, ha hasonloan erez irjon o, keressen o, ha akarna megtenne
nov. 14. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!