Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért dob fel a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dob fel a barátomnak mindig lányokat a snapchat? Ez valami automatikus értesítés?

Figyelt kérdés

Páromnak csak a barátai vannak ismerősnek, illetve én egyedül lány.

Néha meg is mutatja ezt az értesítést.

De állandóan olyanokat dob be, hogy bejelölheti ezt meg azt és mindig csak lányokat.

Lányok képeit, amik elég kihívóak, ezek minden napik.

Nagyon zavar. (Jeleztem neki, de nem történt változás)

Miért kaphat ilyen értesítést? Nekem is megvan ez az alkalmazás, de sose kapok ilyen értesítéseket.

nov. 3. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A lányokat nézegeti azért dobja fel.
nov. 3. 18:03
 2/4 A kérdező kommentje:
És ezeket meglehet esetleg valahol nézni? Mert nekem semmit nem ad fel, ismerőseimen kívül a snapchat.
nov. 3. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:

"Nagyon zavar. (Jeleztem neki, de nem történt változás)"

Nem is lesz változás. Te úgyis elnézed neki, akkor miért kellene változtatnia?

Gondolom, te nem nézel ki jól, csak azért van veled, mert nem akadt neki más. Ezért olyan csajokat néz, akikről titokban álmodozik.

Ez van. Fogadd el, vagy szakíts vele. Kb. ennyi a történet.

nov. 3. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:
46%
Hadd nézegesse őket, ez olyan, mint mikor te ruhákat vagy táskákat nézegetsz a neten.
nov. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!