Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokat kérek a barátomtól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat kérek a barátomtól?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt.

Szeretem, szeretek vele lenni, de sosem lep meg semmivel, nem kedveskedik, csak ha már nagyon kérem. Magától soha.

Például mondom mindig, mennyire szeretem a virágokat, de sosem lepne meg egy csokorral. Vagy szeretek színházba, moziba járni. Több műsort mutattam neki, az volt a válasz, hogy a színházat ő nem szereti, amiket moziban adnak, az pár hónap múlva úgyis fent lesz valamelyik streamingen és megnézhetjük itthon.

És nem arra gondolok, hogy hetente vegyen nekem 80 ezerért parfümöt, hanem apróságokra... Ha jön, hozzon esetleg a kedvenc sütimből, nasimból. Ha elkísérem valahová, ahová munkaügyben megy, ne annyi legyen, hogy ülünk a kocsiban, hanem, ha már elmegyünk Egerbe, vagy Szegedre, sétáljunk a belvárosban, üljünk be valahová ebédelni/vacsorázni. Mikor még ismerkedtünk, randiztunk, akkor nem ilyennek tűnt, lelkes volt... És úgy érzem, én sokkal többet teszek a kapcsolatunkba, mint ő.

nov. 2. 21:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért ez a pasi úgy érzi,hogy ő több tőled.Neki ez jár!Te meg örülj ha veled van😉😂Ismerek hasonló fickót,mindjárt negyven éves ,és minden kapcsolata pár év,vagy hónap zartonyra futott...Persze mindig a szemét nők a hibásak...Aztán volt egy két exe aki kitalált róla,hogy egy smucig alak ...Így aztán megértettük miért tűntek el a nők.Volt akit ő dobott,mert "követelőző"volt a nő...közben annyit várt el mint te kb 🤡Volt aki még elhagyta ,mert nem bírta ezt a smucig stílusát.Sok pénze van ,de valamiért egy nőre 1 Ft is sajnál🤷🏻
nov. 2. 22:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Fuu a smucig típusnál már csak az a rosszabb, aki neked is megpróbálja beadni, hogy "jóvanazúgy". 🤡
nov. 2. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen smucig, írtam is ide a gyakorira, még nekem kellett magyarázkodnom hogy én miket veszek neki, meg bemagyarázták volna itt h neki ez a szeretet nyelve.

Szakítottam 😅

Üres kézzel jött az összes randira, és járt programokra másokkal, csak nekem panaszkodott mindig hogy nincs pénze.

Később már az is érdekelte hogy van e megtakarításom.

nov. 2. 22:58
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem illetek össze sztm se...
nov. 2. 23:13
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Kiégek a nem illetek össze kommenteken😂😂😂 Szerintetek ki illene össze egy ilyen férfiatlan, lusta, hálátlan, önző kisfiúval? Ez nem összeillés kérdése, hanem ha van valakinek minimális önértékelése, és képes meglátni, hogy a NULLÁNÁL kicsit több energiabefektetést érdemel, akkor egy ilyen ember mellől azonnal menekül. Jesszus.
nov. 2. 23:18
 16/20 anonim ***** válasza:
15 egy hasonló nő pont illik hozzá!
nov. 2. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Egy hasonló nőt az ilyen azonnal dobná, nem állna le sajnálkozni. Az kell, akit ki tud zsigerelni, akiből van haszna. Szóval értem amit mondasz, csak valószínűleg nem lenne hosszúéletű.
nov. 2. 23:41
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

"Mikor még ismerkedtünk, randiztunk, akkor nem ilyennek tűnt, lelkes volt... "

Beetetési szakasz...

"de ha itt van, akkor csinálok mindenfélét. Gofrit, amerikai palacsintát, fahéjas csigákat, quichet stb."

Mikor te ott vagy ő is készít neked reggelit??

nov. 3. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz, hogy igen sokat, mivel ő ezeket nem tartja fontosnak. Mert vagy nem szeret téged vagy ilyen típusú és nem szeret energiát rakni semmibe. Ezt inkább engedd el. És ne adj neki esélyt, hidd el nem lesz jobb, csak magával ránt.
nov. 4. 10:17
 20/20 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező eltűnt?Vagy O is olyan mint az esetek többségében itt panaszkodó lányok,hogy leírja aztán jön a "Dehatszereteeeeem"😂😂😂
nov. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!