Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat kérek a barátomtól?
3 hónapja vagyunk együtt.
Szeretem, szeretek vele lenni, de sosem lep meg semmivel, nem kedveskedik, csak ha már nagyon kérem. Magától soha.
Például mondom mindig, mennyire szeretem a virágokat, de sosem lepne meg egy csokorral. Vagy szeretek színházba, moziba járni. Több műsort mutattam neki, az volt a válasz, hogy a színházat ő nem szereti, amiket moziban adnak, az pár hónap múlva úgyis fent lesz valamelyik streamingen és megnézhetjük itthon.
És nem arra gondolok, hogy hetente vegyen nekem 80 ezerért parfümöt, hanem apróságokra... Ha jön, hozzon esetleg a kedvenc sütimből, nasimból. Ha elkísérem valahová, ahová munkaügyben megy, ne annyi legyen, hogy ülünk a kocsiban, hanem, ha már elmegyünk Egerbe, vagy Szegedre, sétáljunk a belvárosban, üljünk be valahová ebédelni/vacsorázni. Mikor még ismerkedtünk, randiztunk, akkor nem ilyennek tűnt, lelkes volt... És úgy érzem, én sokkal többet teszek a kapcsolatunkba, mint ő.
Nekem is volt egy ilyen smucig, írtam is ide a gyakorira, még nekem kellett magyarázkodnom hogy én miket veszek neki, meg bemagyarázták volna itt h neki ez a szeretet nyelve.
Szakítottam 😅
Üres kézzel jött az összes randira, és járt programokra másokkal, csak nekem panaszkodott mindig hogy nincs pénze.
Később már az is érdekelte hogy van e megtakarításom.
"Mikor még ismerkedtünk, randiztunk, akkor nem ilyennek tűnt, lelkes volt... "
Beetetési szakasz...
"de ha itt van, akkor csinálok mindenfélét. Gofrit, amerikai palacsintát, fahéjas csigákat, quichet stb."
Mikor te ott vagy ő is készít neked reggelit??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!