Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinál egy séta után elvihetem vacsorázni?
Figyelt kérdés
A hölgy jelezte szombat este az jó neki,itt gondoltam arra,hogy előtte kis sétálgatás beszélgetés,és egy vacsi.Itt most az lenne a terv,hogy nem egy hű de menő hely,kis étterem,de hangulatos a fényektől,csendes,kevés emberekkel. Ez illő választás lehet?okt. 29. 20:17
11/23 anonim válasza:
Ha egyszer randizásra adom a fejem, annyira kérem az égieket, hogy olyan férfit találjak, aki velem beszéli meg a közös terveinket, nem online idegenekkel. Ámen.
12/23 anonim válasza:
#11 Szerintem nincs ezzel baj. Ha ezzel előállna a csajnak az döntésképtelennek, határozatlannak fogja gondolni. Így legalább kitalálja előre mit akar.
14/23 anonim válasza:
#12 Nyilván nem, de még olyat nem láttam, hogy a határozottság valakinek unszimpatikus lenne. Az ellenkezője viszont mindennapos.
Nem értem első randinál miért gond ez. Majd a többit megtervezik közösen ha jól érezték magukat.
15/23 anonim válasza:
Csakhogy az, hogy egy faszi megparancsolja, mi lesz, az nem határozottság, hanem bunkó hímsovinizmus.
A határozottság nem azt jelenti, hogy egyedül, kérdés nélkül dönt, nem kommunikál.
16/23 anonim válasza:
#15 Te már többet képzelsz bele a dologba.
17/23 A kérdező kommentje:
Részemről nem parancs lenne. Ha tudatom vele,nyilván kérdésként tenném fel
okt. 29. 21:50
18/23 anonim válasza:
Szerintem meg te is, csak más irányba. Mert veled ezt csinálták a csajaid, és akkor minden nő ilyen, bla bla.
Amúgy a kérdező alapból nem határozott. Itt kuncsizik a válaszért, hogy mit csináljon.
Ez így mutatja számomra, hogy a kapcsolatban is ha baj lesz, szalad a gyakorira, mert nem tud/mer/akar a barátnőjével kommunikálni.
19/23 anonim válasza:
#18 Beszélhetnénk arról is amiről szó van és nem minden mondatot feltételezésekkel agyonvágni. Tényleg túlgondolós vagy.
20/23 A kérdező kommentje:
Rendben,akkor elnézést kérek egy szimpla,ártatlan kérdésért :).Közösségi oldalak csoportjaiban sem értem,hogy valaki feltesz egy kérdést,egyből le hordják.
okt. 29. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!