Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randinál egy séta után elvihetem vacsorázni?
Figyelt kérdés
A hölgy jelezte szombat este az jó neki,itt gondoltam arra,hogy előtte kis sétálgatás beszélgetés,és egy vacsi.Itt most az lenne a terv,hogy nem egy hű de menő hely,kis étterem,de hangulatos a fényektől,csendes,kevés emberekkel. Ez illő választás lehet?okt. 29. 20:17
2/23 anonim válasza:
Szerintem vele beszéld meg a randi előtt, hogy van-e kedve vacsorázni, mert van akinek ez alap, én meg például nem annyira kedvelem az éttermes randikat.
4/23 A kérdező kommentje:
Előszőr meglepi szerűen gondoltam..de oksi,jobb ha felvetem előtte hátha nem kedveli
okt. 29. 20:26
5/23 anonim válasza:
Én is örülnék, ha megkérdezik, mert pl ha tudom, hogy étterem lesz, akkor előtte nem vacsizom nem otthon.
7/23 anonim válasza:
Én is örülnék, ha megkérdezik, mert pl ha tudom, hogy étterem lesz, akkor előtte nem vacsizom nem otthon.
Persze örülsz neki te nő mert ingyen vacsorát kapsz. Te fizetnél érte akkor már nem örülnél annyira.
8/23 anonim válasza:
Én inkább meglepetés ötletnek hagynám az éttermet arra az esetre, ha még a séta után is szeretnék vele tovább együtt lenni aznap.
9/23 anonim válasza:
Meglepit nem szeretem, szeretem előre tudni, mi lesz. De nem velem randizol.
10/23 anonim válasza:
Én inkább második randira tartogatnám. Első randin elég a séta és hogy tudtok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!