Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Első randinál egy séta után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randinál egy séta után elvihetem vacsorázni?

Figyelt kérdés
A hölgy jelezte szombat este az jó neki,itt gondoltam arra,hogy előtte kis sétálgatás beszélgetés,és egy vacsi.Itt most az lenne a terv,hogy nem egy hű de menő hely,kis étterem,de hangulatos a fényektől,csendes,kevés emberekkel. Ez illő választás lehet?
okt. 29. 20:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene.
okt. 29. 20:18
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vele beszéld meg a randi előtt, hogy van-e kedve vacsorázni, mert van akinek ez alap, én meg például nem annyira kedvelem az éttermes randikat.
okt. 29. 20:20
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de azért szólj neki.
okt. 29. 20:24
 4/23 A kérdező kommentje:
Előszőr meglepi szerűen gondoltam..de oksi,jobb ha felvetem előtte hátha nem kedveli
okt. 29. 20:26
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is örülnék, ha megkérdezik, mert pl ha tudom, hogy étterem lesz, akkor előtte nem vacsizom nem otthon.
okt. 29. 20:36
 6/23 anonim ***** válasza:
29%
Nem költs rá eső randin.
okt. 29. 20:52
 7/23 anonim ***** válasza:
9%

Én is örülnék, ha megkérdezik, mert pl ha tudom, hogy étterem lesz, akkor előtte nem vacsizom nem otthon.

Persze örülsz neki te nő mert ingyen vacsorát kapsz. Te fizetnél érte akkor már nem örülnél annyira.

okt. 29. 21:05
 8/23 anonim ***** válasza:
Én inkább meglepetés ötletnek hagynám az éttermet arra az esetre, ha még a séta után is szeretnék vele tovább együtt lenni aznap.
okt. 29. 21:14
 9/23 anonim ***** válasza:
Meglepit nem szeretem, szeretem előre tudni, mi lesz. De nem velem randizol.
okt. 29. 21:17
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább második randira tartogatnám. Első randin elég a séta és hogy tudtok beszélni.
okt. 29. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!