Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan, hogy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakivel nem jöhettél össze, csak később?

Figyelt kérdés
Ha igen, kaphatok történetet? :) (miért nem, mennyit kellett várni, és végül hogy jöttetek össze)
okt. 27. 07:14
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Nekem csak olyan történeteim vannak hogy később se kellett volna összejonni.

Amugy évek vannak közte hogy mennyit kellett "várni".

- egyik srác pl csak használt de egyéb kapcsolatunk nem is volt, aztán kozben lett baráom meg másik meg kulfoldon is dolgoztam itthon se vlltam szoval teltek az évek mire aztán megint találkoztunk és akkor ütött csak bele a pasiba ámor nyila fergeteges szenvedélyes szerelemmel indult egyutt éltunk kesobb meg minden.

- olyan is volt pl akivel társkeren ismerkedtem nemigen tetszettem neki eleinte számot semmit nem is cserélt velem randi után se de maradtunk levelezesben kesobb, aztán feladtam hogy soha nem fogok neki kelleni, igy kimentem külföldre táncosnőnek, akkor fordult a kocka, elkezdett tapadni..igy "megtartottam" akkor lazára mikor itthon voltam szex meg ezek mentek,aztán mentem vissza kulfoldre mindig. Es akkor kért fel arra hogy legyunk kapcsolatban ne járjak ki, nem birja, hiányzom meg féltékeny es legyek vele.

- olyan is volt akivel pl csak petting ment anno tizenévesen, de nyomult rá bnőm aki nem érdekelte amugy, meg én meg másba voltam szerelmes aki a (valtozatossag kedvéért)szintén csak kihasznált, igy joformán nem is érdeklődtünj egymás felé, vele kb 22 évesen jottem össze es lett hatalmas szerelem is egyutt élés is.

Azota mindegyik ex..

okt. 27. 07:35
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Szexre gondolsz vagy párkapcsolatra? Mert a szex része könnyebb. Ha valakivel nem jöhetek össze, annak elég nyomós oka van. Utólag jó is. Vagy én nem szerettem, vagy ő engem. Vagy nem hoztuk össze a körülményeket.
okt. 27. 07:43
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Saját magam nem áltatom ezzel, annak ellenére, hogy romantikus alkat vagyok. Másnál viszont szemtanúja is voltam, házasság, gyerekek lett a vége. Néhány évet vártak egymásra.

Külső szemlélőként másokról el tudom képzelni, hogy összesodorja még őket az élet. Ahol volt vonzalom vagy érdeklődés, de sértődés nem, ott még lehet valami közöttük.

okt. 27. 08:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Akiket kamaszként nem érdekeltem,azok felnőttként,pàr év múlva jöttek volna vissza, csak akkor màr engem nem mozgattak meg.

Most vagyok olyan helyzetben, hogy megvan a kölcsönös vonzalom, viszont a körülmények nem adottak, ezért az illető észszerűen döntött.Csak reménykedem, hogy mivel jó a viszonyunk és megvan a kémia, később ràébred a hiànyomra...Talàn viccesen hangzik,de azért kapaszkodom ebbe, mert nagyon szeretem őt.

okt. 27. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Társkeresőn ismerkedtünk meg sokáig beszélgettünk képcsere, telefonálás minden volt. Aztán eltünt pár hónapra, majd felbukkant. Beijedt korábban azért tűnt el. Nagy szerelem volt évekig együtt voltunk együtt is éltünk. Aztán kölcsönösen elcsesztük és vége lett.
okt. 27. 12:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen.
okt. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!