Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Sosem azokat a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Sosem azokat a nőket szeretitek akik oda vannak értetek?

Figyelt kérdés
Csak őszintén! Mennyire érdekeltétek azt a nőt akibe ti szerelmesek voltatok?
okt. 21. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki odavan a másikért, az még nem kötelezi a másikat, hogy szeresse - akárkiről van szó.

Kérdező, ha neked nem tetszik valaki, de ő odavan érted, akkor te összejössz vele?

okt. 21. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
1: A feleségeden hogy vetted észre?
okt. 21. 19:11
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
11-es, valahol igazad van. Csak akkor meg miért sírnak a férfiak, hogy nem lesz nőjük, ha meg valaki odavan értük, az nem kell.
okt. 21. 20:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van ilyenre is példa, de általában a férfiaknak komolyan meg kell küzdeni azért, hogy egy nő észrevegye őt. Nemhogy még bele is szeressen...
okt. 21. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez elég általános dolog. Nekem nőként kb soha nem kellett olyan pasi, aki "oda volt értem". Talán 2 ilyenre emlékszem, amikor kb rajongtak értem, mikor alig ismertek. Számomra visszataszító volt, hogy egy a fejükben elképzelt ideának akartak udvarolni, de valójában baromira nem hallottak meg semmit, amit mondtam. Az más, mikor már egy ideje ismerjük egymást, a vonzalom megvan, és ezen felül egy extra szimpátia az illető jelleme iránt. Ez sokkal őszintébb, valósabb dolog.

A férfiak meg tegyük hozzá, hogy hacsak nem extrém jóképűek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy kezdeményezzenek náluk. Sok nő pedig ahhoz, ha finoman lekoptatják őket. Nekem volt anno egy srác, aki tetszett, elhívtam randira, el is jött, de nem történt semmi. Én ennyiből elkönyveltem, hogy nem tetszem neki, nem csináltam belőle nagy ügyet. Majd kiderült, hogy ő "nem vette a jeleket". Haverjai szóltak rá, hogy ne legyen hülye. Ő úgy gondolta, hogy sokkal jobb nő vagyok nála, és biztos csak félreérti.

Viszont láttam olyat is munkahelyemen, hogy egy csaj úgy követte egyik munkatársamat, mint egy pincsikutya. Folyamatosan beszélgetést kezdeményezett, a srác nem győzött menekülni, elhívta találkozni, visszautasította. És a csaj nem vette a lapot. A fél osztály szívta a srác vérét, annyira egyértelmű volt. No meg komikus, és már bocsánat, de szánalmas, hogy nem értett a csaj a szép szóból. De ez őszintén szólva mindkét nemnél gáz viselkedés. Kezdeményezni szerintem bárki kezdeményezhet, de ha a másik nem lép, akkor hagyni kell (még az én esetemben is, amikor csak nem esett le neki a tantusz). A kezdeményezés pedig nem egyenlő a másik lerohanásával. Lehetőséget kell adni egy találkozóra, mélyebb beszélgetésre, finoman flörtölni, és ha a másik nem reagál, vagy negatívan reagál rá, akkor megadni neki a teret, hogy kivonhassa magát a szituációból, utána pedig békén kell hagyni, és csak a szükséges kommunikációra redukálni a viszonyt, ha pl egy a baráti társaság, vagy a munkahely.

okt. 21. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:
55%
3 Az milyen megküzdés, ha ott bámulod a srácot percekig, mosolyogsz rá kacsintgatsz meg minden, és odajön? Itt te kezdeményeztél, nem a pasi. A kezdeményezés azt jelenti, hogy ő nem tudja hogy neked bejön e, de kezdeményez, mert tetszel neki. A kezdeményezés nem azt jelenti hogy megtesz 3 lépést feléd, majd megszólal, ezekre az alap képességekre óvodában szert teszünk már, nem olyan nehéz odavánszorogni, majd megállni előtted. Ha te szemezgetsz, egyértelműen bámulod, akkor az neked pofáraesés ha nem megy oda. Ha meg odamegy és te nem vagy vevő rá, az neki kockázat. És miért ne vállalhatna egy férfi kockázatot?
okt. 22. 02:33
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért csak a férfiaktól kérdezed? A nők se azzal jönnek össze, aki oda van értük, hanem, aki nekik tetszik. Bármilyen hihetetlen, a férfiak is így vannak vele. Persze a legjobb, amikor ez kölcsönös.
okt. 22. 10:11
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
13-as, miért te lennél olyannal, aki neked taszító, csak azért mert ő odavan érted? Az milyen kapcsolat lenne, hogy nagyon nem jön be a másik, de legalább van... És főleg neki, hogy nincs igazán szeretve, csak kihasználva. (11-es voltam)
okt. 22. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!