Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Sosem azokat a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Sosem azokat a nőket szeretitek akik oda vannak értetek?

Figyelt kérdés
Csak őszintén! Mennyire érdekeltétek azt a nőt akibe ti szerelmesek voltatok?
okt. 21. 13:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Őszinte legyek?

Fogalmam sincs, hogy eddigi életem során (vagy vegyük csak a kamaszkoromtól házasságkötésemig eltelt időt) hány nő volt oda értem. Én ui. nem vettem ezeket észre, de lehet, hogy csak ők nem mutatták ki (eléggé), ill. rossz szociális képességeim miatt nem vettem észre ezeket.

Szóval ha egyedülálló, párját kereső férfiként észrevettem volna, hogy egy nő vonzódik hozzám, ha testileg csak kicsit is vonzott volna, biztosan közeledtem volna hozzá. De nem vettem észre ilyet sosem.

okt. 21. 13:48
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy volt oda értem valaha is bárki. Nekem meg max viselkedésre vagy külsőre jött be 1-1 random ismerős csaj, de sosem mertem volna ezzel zaklatni egyiküket sem, így erre sem tudom a választ.
okt. 21. 13:52
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

Ez a kérdés bennem is felmerült. Szingli koromban sokszor voltam oda pasiért, és szerintem látszott is rajtam. Nem voltam ronda, ennek ellenére ezek a férfiak soha nem kezdeményeztek nálam. Én meg elvből nem hívok randira soha egy férfit. De volt, hogy ismerősöm mondta, hogy messziről látszott, hogy oda vagyok érte, szóval nem is lett volna értelme nekem randira hívni. Tudta azt ő is nagyon jól. Ha tetszettem volna, elhív.

Egyszer fordult elő, hogy a kollégiumban szemeztem egy sráccal, kb. 2 hét után odajött, és elhívott randira. Szóval azért ha valóban tetszik egy nő egy férfinak, és az az illető nem valami retardált, akkor megteszi az első lépést. Én nem is hiszek abban, hogy a nőnek kéne kezdeményezni. A férfiak jobban megbecsülik azt a nőt, akiért ők küzdöttek meg.

okt. 21. 13:55
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Alapvetően taszítja őket, ha egy nő túl könnyű célpont. Mindig egyből visszaír, hívogatja őket, belemegy a felezésbe vagy akár ő tesz többet a kapcsolatba, ugrik ha fütyülnek neki…az ilyen nőket azért nem becsülik meg, mert ezek a nők sem becsülik magukat. Facts.
okt. 21. 13:56
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Atokrol azt hiszik a kutyának se kellenek biztos azért nyomul.
okt. 21. 14:02
 6/18 anonim ***** válasza:
29%

"Alapvetően taszítja őket, ha egy nő túl könnyű célpont."

Vagy az a bajuk, hogy a kutya rájuk sem néz.

Még a nők a bonyolultak.

okt. 21. 14:09
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 3-an hajtottak ram, en pedig 1 lanyra. Match nem volt egy sem. Szóval e nalam eddig kolcsonos, de senkit nem hibaztatok erte, egyszeruen nem voltak kolcsonosek a szimpatiak.
okt. 21. 14:26
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Teljes mértékben, azért lett a feleségem.

A férfi 1 nőt szeret, nem pedig többet. A kanos kis ösztönlényen repkednek virágról virágra, háthva valamelyik szétteszi nekik.

okt. 21. 14:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Eddigi életemben annyira ügyesek voltak a nők, hogy egyiknél sem vettem észre, hogy odáig lenne értem.

hihetetlen jól leplezték szerintem :)

okt. 21. 16:03
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyámnál én azért észrevettem. 😃
okt. 21. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!