Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más 20-on éves lányoknak is bejönnek az ázsiai srácok?
Nem tudom egyedül vagyok-e vele, de én helyesnek tartom a korombeli ázsiai fiúkat, itt főleg a kelet-ázsiaiakat értem, nem mondjuk a pakisztáni-indiai-szír, stb. srácokat. Nem azokat a vasággyal együtt 40 kiló, agyonkozmetikázott idoltípusokat gondolom, hanem az átlag, de jól kinéző fiúkat, pl.:
Ezt csak azért kérdezem, mert sok helyen hallom, hogy az európai nőknak annyira nem tetszenek, de én meg szimpinek látom őket (persze a helyes európai fiúkat is).
Az ázsiaiak vékonyak. Tehát igen, minden nőnél szép előnnyel indulnak, a dagadt közép-európai emberekhez képest.
(Hátrányuk az alacsonyság és az európai mércéhez viszonyított nagyon kicsi pöcsméret, illetve a viselkedésükben alap csapatban járás és nagyon rossz akcentussal hangoskodás "te vesz tőlünk szokni ed dalab kelülni készáz, hálom pál cak öszáz folint!")
Azt ugye tudod, hogy a linkelt kép nem fotó, hanem AI? :D
Jó ennek nincs köze a kérdéshez :D
Amúgy igen én is ismerek huszonéveseket, akiknek tetszenek (nekem nem), de azt hozzátenném, hogy a linkelt kinézet egyáltalán nem az átlag Ázsiában. Sajnos az átlag ázsiai pasik sokkal rondábbak, és nem hiszem, hogy neked tetszenének. Ez a kép egy médiaarc, a filmekbe próbálnak ilyen színészeket castingolni, akik azért ki is néznek valahogy, és nem a tipikus szem és áll nélküli tányérarcúak. Pláne ha a film vagy sorozat nyugati országokba is eljut.
6.
A gagyi kápop együttesek tagjainak szokott ilyen nagyon "cuki" külseje lenni, ismerek olyan +30 éves európai nőket akik bele vannak zúgva valamelyikbe. Elég fura...
#7 a kápop énekesek szerintem femininebb arcú, világító fehér bőrű "fiúk" (bár én őszintén nem tudom megkülönböztetni a lány és fiú tagokat, asszem a lányok többet mutogatják a seggüket.)
Ez a fiú sztem nem egy koreait akar ábrázolni, inkább valami malájt vagy thait, mert túl sötét a bőre.
8.
Legcsúnyább arca amúgy a vietnámiaknak van. Férfiben is, nőben is. Olyan jellegzetes arcuk van, mint az indiánoknak, egyszerűen meglátod és megmondod, hogy "ez egy vietnámi".
A kínaiak nagyon változatosak, mert hatalmas ország és sokféle "kínai" van, nem mindegy, hogy észak vagy dél.
Koreaiak ugyebár "a cukik", még az északiak is. Csak annyi, hogy ők felnőttesen viselkednek, míg egész Dél-Korea olyan, mintha még a 70 éves bácsi is 15 éves lenne - viselkedésre. Japánnak egy torzabb verziója Dél-Korea. Bár ott is vannak csúnya emberek pl. a Squid Game-ben ott volt az a maffiavezér figura (101), ő elég ronda volt.
Thaiföldön alapvetően mindneki a prostitúcióból él, muszáj "cukiskodniuk", a nőknél alap, a férfiak meg lenyisszantják a bránert, meg mindenféle műtéteken esnek át.
A malájok elég rondák, mert keveredtek az arabokkal. Filippínók se szépek a spanyol hatás miatt.
A japánok meg a végletek. Vagy nagyon szép valaki, vagy extrémen ronda. Hasonló a testsúlykérdés is. A többség csontváz, de minden 10000 csontvázra jut 1-1 szumós vagy ilyen "mindenki nagymamája" szerű kétkerületes néni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!