Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így? Egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így? Egyszer eláraszt a figyelmével, máskor semmibe vesz?

Figyelt kérdés

Nem szokásom ilyen dolgokról írni, de kíváncsi vagyok mások mit mondanak. 25 éves vagyok. Visszahúzódóbb, introvertáltnak tartom magam, viszont vannak helyzetek amikor sokkal nyitottabb vagyok. Van egy srác, a munkahelyemen, fiatalabb nálam. 20 éves. Irodában dolgozunk. Nincs sok munkatársunk, öten vagyunk. Amikor érkezett semleges volt számomra. Kedves voltam vele, ő is kedves velem, megadtuk egymásnak a tiszteletet ennyi. Fontos tudni, hogy nem beszélünk egy nyelvet. Vagyis, nagyon minimálisan. Hogy ez miért van így, nem részletezném.

Pár hónap elteltével azt vettem észre, hogy kerüli a pillantásomat. Lehajtja a fejét, ha jövök, de csak akkor, ha mások is ott vannak. Ha ketten vagyunk, nyitottabb volt felém, de mégis távolságtartó. Sokszor azt éreztem, hogy néz, mikor épp valamivel foglalatoskodom.

Ha épp nyitottabb volt felém, és találkozott a pillantásunk, mindig rám mosolygott. Udvarias volt. De nem igazán foglalkoztam vele.

Egy nap ügyetlenkedtem, másfél hónapja, jött segített, találkozott a pillantásunk, valami megmozdult bennem. Nézett a szemembe én is az övébe. Azt sem tudtam mi történik körülöttem, teljesen elvesztem a szemeibe. Lehet csak jó pár másodperc volt, de olyan hosszúnak tűnt.

Nem eresztett a pillantása. Akkor rebbentünk szét, amikor valaki belépett. Rettenetesen zavarban voltam.

Onnantól kezdve sokat kezdtem rá gondolni.

Viszont a viselkedése teljesen kiborít.

Eddig is ellentétesen viselkedett, de ezután még annyira.

Vannak napok amikor esküszöm úgy érzem tetszem neki. Hangosan, mosolyogva köszön. Segít, udvarias. Keresi a tekintetemet, folyton néz. Néha zavarbaejtően, hogy fülig pirulok. És folyton mosolyog rám... Én vissza rá... Vagy ha mondd valamit akkor is mosolyog. Én meg rá, mint egy īdiota.

Viszont vannak napok amikor mintha irtózna tőlem. Alíg köszön, szó szerint, csak nagyon halkan odaböfög valamit. Kerül. Lehajtja a fejét, vagy elfordul vagy a telefont bámulja, csak ne kelljen fel nézni belőle. Nem néz rám, kerüli a pillantásomat, viszont olyankor én is az övét. Egyszerűen szomorú vagyok és úgy érzem, valami baj van velem.

Másokkal hangos, vidám én meg mintha levegő lennék.

Szörnyű érzés.

Nem értem. Vajon én láttam bele ebbe egy kicsit többet, hogy esetleg tetszem neki? Nem vagyok szerelmi téren valami tapasztalt... az az igazság. Teljesen össze vagyok zavarodva. Vajon mi ez a kettős viselkedés? Nem értem. De most már napok óta rideg. Fáj. Nagyon. Nem hinném hogy valami rosszat tettem esetleg mondtam volna.

Pénteken ha jól válunk el, sokszor hétfőn ridegség fogad.

Amúgy, nincs sok önbizalmam, viszont nem tartom magam rondának. Ha esetleg a külsőm felmerülne.

Az én viselkedésemről csak annyit, hogy sokszor vagyok zavarban, a jelenlétében. Ha kerüli a szemkontaktust én is. Nem tehetek róla... Próbálom hogy ez másképp legyen.

Szerintetek? Mi ez a viselkedés?

okt. 9. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amikor éppen úgy tartja kedve, akkor flörtöl kicsit, mert látja rajtad, hogy ez bejön neked.

Amikor pedig rosszabb napja van, akkor véget vet a jàtéknak.

Hiszen szàmàra mindez pont csak egy jàték, amivel felpezsdíti az életét... semmi több.

okt. 9. 19:40
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Én arra tudok gondolni, hogy ő sem tudja eldönteni, mit szeretne, ezért viselkedik ilyen szeszélyesen. Mindenesetre bosszantó.
okt. 9. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonytalan az biztos, és amikor még távolságtartóbb az azért lehet mert reménytelennek érzi hogy bármi legyen, így akár direkt el is cseszi.
okt. 10. 06:06
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Manipulációs teknika, így próbál megszerezni. Magában azt érzi, hogy önmaga miatt nem fogod szeretni, és ezért megpróbál trükközni!
okt. 10. 08:16
 5/9 anonim válasza:
100%
Pasi vagyok, bejössz neki, de lehet van párja vagy valamiért nem akar ismerkedni. Amikor elgyengül irányodba kedves, bejössz neki, az az igazi éne feléd, de amikor ignorál az egy tudatos elhatározás részéről, hogy nem akar foglalkozni veled. Lehet beléd van esve és így védi magát, próbál elfelejteni, de nem mindig sikerül és akkor kedves.
okt. 10. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Össze vagytok zárva ez az oka.. a való életben nem ismerkedsz.. A munkahelyi kapcsolatok többsége hamar kiég és kudarcba fullad.
okt. 10. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm... Szerintem lehet hogy tetszel neki, de mivel munkatársak vagytok, szerintem nem tudja próbálkozzon, vagy sem...
okt. 11. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem állítom, hogy nem vagy az esete, DE az a baj, hogy NEM VAGY ANNYIRA, hogy legyen ebből több mint egymás bámulása, mosolygás mint a vadalma. Vagy azért mert még tőled is jobban szégyenlős típus, nem akar veled kikezdeni hisz munkatársak vagytok és fiatalabb, vagy párja van és inkább nem akar két vasat a tűzben tartani. Beszélgetni kéne, ismerkedni hátha felbátorodna. Viszont nagyon nem jó jel, hogy most behúzta a kéziféket. Ezek után inkább azon lennék, hogy elfelejtsem mint még szóba álljak vele munkán kívül, de te tudod. Mondjuk kideríteni, hogy foglalt-e nem ártana...
okt. 13. 16:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi extra, kb. mindennapos az ilyesmi minden ember életében. Csak akkor derül ki, hogy bejössz-e neki, ha rákérdezel. Vagy ha ő maga mondja. De ne így direktbe kérdezz rá, javasolj programot, valamilyen közös nyelv biztos van, ha hajlandó veled menni, akkor ott kiderítheted. Vagy kezdeményezz vele veszélgetést online.
okt. 14. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!