Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj ha lassan egy ev utan (meg van par honap) meg soha nem aludtam egyutt a baratommal? Es en egyszer ezt felhoztam neki es azt mondta nem erzi h szuksege lenne ra mert mindenki aludjon a sajat agyaba. Ti mit gondoltok errol?(rosszindulat nelkul)
Figyelj, azt te tudod, hogy ez neked baj-e vagy sem...
Nekem biztosan az lenne. Értékelem a privát szféràt és nem egymás orrlyukában éljük az életünket a pasimmal, de az együttalvásnak fontos szerepe van a kapcsolatunkban. Jól esik összebújni vele este és jól esik reggel mellette ébredni. Én SZEMÉLY SZERINT ezt nem adnám fel nagyon komoly ok nélkül.
De persze te tudod, hogy neked mik az igényeid.
Csak elvan veled ameddig elege nem lesz beloled, de nem szeret.
Velem ugyanezt csinalta az exem.
Mondtam neki hogy aludjunk egyutt es meg sem szolalt. En akkor mar tudtam hogy ez nem fog mukodni.
Majd ha visszagonolsz erre ha lesz egy normalis parod, ki fogod nevetni ezt a fiut es azt hogy mindenki aludjon a sajat agyaban. Mert ha egy ferfi szeret minnel kozelebb akar lenni hozzad, nem minnel tavolabb.
Mi nálunk már a legeslegelső ott alvásnál egyértelmű volt hogy 1 ágyban alszunk. Olyan természetesen jött. Az nyomasztott is volna, ha áttessékel egy másik szobába aludni.
Elég gyerekes felfogása van, én is fiatal vagyok, de így egy 12 évest tudok elképzelni. Nonszensz.
Ha neked baj ez, akkor ülj le vele megbeszélni, hogy legalább egy esélyt adjon neki. Nem halna bele. És valószínűleg a szexuális életeteknek is jót tenne a másik közelsége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!