Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! 50 evesen be mernetek vallalni egy babat?
Az én férjem bevállalta 52 évesen.
Ex felesége lelépett a 2 gyerekkel, a kapcsolatuk nem volt már jó, eltávolodtak. Legalábbis csak az egyik gyereke kereste és csakis akkor amikor kellett pénz.
Ez rosszul esett a férjemnek, kb ott tartott hogy 52 évesen nincs gyereke.
Most már boldog, a kislányunk 8 éves és viszi hozza mindenhova ahova csak tudja, úgy gondolom nagyon szereti.
Nálunk nem lesz válás és soha nem fogom az apja ellen nevelni a gyereket.
Ő nem bánta meg.
Mindig azt mondja nem tudja mit kezdene magával, ha nem így alakult volna az életünk.
11
Ja, elválik a házaspár, és akkor 52 évesen csinálunk új gyereket, mert a régi már nem az igazi.
Leléptek!
Mit kellett volna tennie?😃😃😃😃
Borzoljuk egy kicsit a gyakoris szekták idegeit. Jöhetnek a piros x-es bogyók.
Itt nem az 50 körüli pasikkal van a baj, hanem a 20..30..40-es nőkkel, akik nem akarnak gyereket, mert "jajj ez, meg jajj az".
Büdös, kakis, sír, stb, mintha ők nem pontosan ilyenek lettek volna 0 km-esen és mégis fel lettek nevelve valahogyan. Bezzeg megölni magukat az értelmetlen női létük miatt nem akarják, mert zabálni, szórakozni, utazgatni, szexelni, stb az jó és ahhoz foggal körömmel ragaszkodnak is. Mintha egy kakszis pelenkát kicserélni egy kisgyerek alatt, az olyan piszkosul megeröltető feladat lenne, mint mondjuk 10 köbméter szenet kibányészni 500 méter mélyről egy nap alatt egy szénbányából.
Milyen lesz az 5 cm-es műkarmom a kakis pelustól?! Fujj! Aztán 50 évesen 10 macskával a lakásban meg majd csorgatják a nyálukat a macskakaja reklámot nézve a TV-ben. Nagy élet, mondhatom.
50 évesen is simán bevállalnám a harmadik gyereket, ha lenne hozzá anya, de belőlük elég masszívan hiány mutatkozik.
13!
Nem azért mert a régi már nem az igazi.
Elmentek, elköltöztek.
Mi az hogy igazi meg nem igazi.
Nem köteles az elvált fél örökre egyedül maradni, hogy az exek elégedettek legyenek.
Az is talált magának egy másik palit.
Miért maradt volna egyedül a férjem, és miért is ne lehet másik gyereke???
Csak tényleg írd már le mert érdekel az abnormális gondolatmeneted….
Olyan vicces, hogy sokan azt képzelik, hogy amelyik nő nem akar gyereket, az csak macskás vénlány lehet :)
Pedig férjnél volt az összes, akiket ismertem eddig.
50 évesen éjszakázni, nagy élvezet lehet, pont annyira hiányzik egy csecsemő ilyenkor, mint púp a hátamra.
#19 Fentebb le lett írva, hogy egy kisgyerekkel, akit imádunk, nem olyan megterhelő "feladat" együtt élni, mint pl egy szemét, undorító munkahelyen együtt vegetálni egy csomó idegennel. De úgy látszik, ha ezerszer leírjuk, akkor sem megy át és csak megy az ostoba megtérítő duma, meg a férfiak lenézése, egy kalap alá vevése.
Nem is értem, hogy mi abban az annyira hihetetlen, hogy ha szeretsz valakit, akkor szívesen vagy vele és szinte nem is feladat az, hogy foglalkozol vele, eteted, itatod, ápolod, szereted, stb.
A gyereked nem egy vadidegen, hanem belőled egy rész és úgy is bánsz vele, mint magaddal, tehát ha normális vagy pszichésen, mentálisan, akkor szereted, mint saját magadat.
Persze én sem vagyok vak és látom, hogy mennyien nem, vagy nem jól szeretik magukat (dohányzás, mértéktelen ivás, evés, stressz, stb) a mai világunkban. Nekik addig tényleg nem való gyerek, amíg magukkal sincsenek jóban, tiszta sor, de aki 50 évesen egészséges, miért ne szerethetne gyereket, unokát, tehát pici gyereket a környezetében?
Ezekről szól az egész nyugati kultúránk. Egy csomó műalkotás bemutatja, megénekli. Még a "nyamvadt" A keresztapa című filmek is ezt (is) járják körül.
A gyermek belőlem egy rész és nem egy vadidegen, ha normális vagyok, ugyan úgy szeretem, mint magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!