Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Úgy nem lehetne, hogy akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy nem lehetne, hogy akkor csak én szeretem, neki nem kell szeretnie, csak hagyja, hogy én szeressem?

Figyelt kérdés

okt. 3. 03:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem, mert egy idő után ha olyan szeret minket túlságosan akit mi nem az a terhére válik az embernek
okt. 3. 03:17
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Csináld. Voltam mar mindket szerepbem ilyen kapcsolatban.
okt. 3. 04:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja hagyni, mert irritáló egy csúszó mászó tapadós ember. Vagy megsért vagy kihasznál majd teljesen. Az ilyeneket szokták lehúzni és még csak észre sem veszi mert annyira bele van esve.
okt. 3. 06:14
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Én így élek házasságban. Elég sok nő sorsa ez..
okt. 3. 06:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, nem bírnád. Illetve csak egy darabig. Természetes igény, hogy a szeretetet viszonozzák. Lehet erőltetni az ilyen kapcsolatot, az elején csak boldogtalan az a fél aki szeret, aztán elkerülhetetlenül jönnek a fizikai tünetek majd betegségek.

A másik oldalon pedig elviselhetetlen, hogy valaki lógna rajtad aki iránt semmit nem érzel. Az elején csak zavar, majd egyre jobban idegesít. Ott pedig előbb-utóbb jön az agresszió. Először szóban, majd fizikailag is egyre inkább eltávolít magától. Senki nem bírja az érintését olyannak aki iránt nem érez semmit. A végére meggyűlöli.

okt. 3. 07:06
 6/9 anonim ***** válasza:
#4-esnek igaza van. Nem is hinnétek mennyien. Sok ffi, főleg 35-40 felett már jóformán bármilyen nővel megelégszik, csak ne legyen egyedül meg legyen pu*ci.
okt. 3. 08:19
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Az ilyen emberek meg is érdemlik hogy szenvedjenek...
okt. 3. 08:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért jó lenne a kontextus.

Kicsit fejtsd ki... látod, a válaszok is mindenféle irányba elindultak, nem igazán jön ki melyik helyzet illik rád pontosan.

Meg hogy miért ne szerethetne ő is téged?

okt. 5. 09:12
 9/9 anonim ***** válasza:
A viszonzatlan szerelemben csak távolról szeretheted, azt nem tilthatja meg senki. Érezned szabad, zaklatnod nem.
okt. 5. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!