Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy nem lehetne, hogy akkor csak én szeretem, neki nem kell szeretnie, csak hagyja, hogy én szeressem?
Nincs olyan, nem bírnád. Illetve csak egy darabig. Természetes igény, hogy a szeretetet viszonozzák. Lehet erőltetni az ilyen kapcsolatot, az elején csak boldogtalan az a fél aki szeret, aztán elkerülhetetlenül jönnek a fizikai tünetek majd betegségek.
A másik oldalon pedig elviselhetetlen, hogy valaki lógna rajtad aki iránt semmit nem érzel. Az elején csak zavar, majd egyre jobban idegesít. Ott pedig előbb-utóbb jön az agresszió. Először szóban, majd fizikailag is egyre inkább eltávolít magától. Senki nem bírja az érintését olyannak aki iránt nem érez semmit. A végére meggyűlöli.
Azért jó lenne a kontextus.
Kicsit fejtsd ki... látod, a válaszok is mindenféle irányba elindultak, nem igazán jön ki melyik helyzet illik rád pontosan.
Meg hogy miért ne szerethetne ő is téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!