Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek higgyek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek higgyek neki?

Figyelt kérdés

Bonyolult dolog köztünk,mert házasok voltunk akkor (már csak őaz)de röviden. Nagyon rossz élethelyzetben találtunk egymásra,egy fél évig voltunk együtt, hatalmas szerelem(vagy annak hitt dolog)meg óriási kémia. De aztán nem lehettünk együtt és az ország másik részére kellett mennie dolgozni (de ezt ő választotta),majd most még tovább állt, másik országba is. Lényeg,hogy egyszercsak közölte hogy ő már nem szerelmes,és rájött hogy menekülés voltam neki és pótlék de nagyon fontos vagyok neki és én mindig különleges leszek neki és szüksége van rám embereként stb.ez kölcsönös ,De ekkor már nem voltunk együtt. Telt az idő, tartottuk a kapcsolatot,voltak viták is. Számomra ő életem szerelme, és bár összetörte a szívemet,de mégis különleges marad számomra. Ezt nagyjából helyre tettem magamban nagynehezen és elfogadtam hogy nem kellek neki mint nő és társ. Ment is a dolog "barátként" de teljesen ő sem úgy néz rám mint sima embertársára ezt is megbeszéltük.

Most meg azt mondta nekem,hogy hiába semmi értelme ő nagyon szeret engem,és mindent amit mondott,hogy semmit sem érez már irántam,es nem is szokott gondolni az együtt töltött időre sem stb...csak azért mondta, mert azt gondolta hogy így nekem könnyebb lesz elfelejteni őt,mert akkor és jelenleg is esély nincs rá hogy fizikálisan egy helyen tartózkodjunk és így pedig nem lenne értelme. Ezért döntött csak úgy hogy lezárja velem. De most rájött hogy hiába hazudik magának, szeret engem.

Igaz semmi előnye nem lenne abból ha hazudna ebben,de vhogy mégis fura, csak nyálas filmekben van ilyen szerintem.

Most ezt el kellene hinnem szerintetek?

okt. 2. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig házas, nem ad, és nem is igér neked semmit, és úgy döntött, hogy lezárja veled.

Ezt mind tudod és elhiheted neki.

okt. 2. 10:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért mondja ezeket, hogy maga mellett tartson valamilyen formában, hisz tudja hogy te oda vagy érte. Ha igazi érzelmei lennének, veled lenne és nem a másik nővel. És nem, nincs olyan, hogy ott vannak a gyerekek meg a ház stb. Ezek csak gyenge kifogások! Neked ez csak szenvedés, el kellene felejtened. Sosem lesztek rendesen együtt, keress egy olyan embert aki veled tervezi a jövőjét. Én is voltam hasonló szituban, hidd el tovább lehet ezen lépni. :)
okt. 2. 10:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira szeretne téged akkor elválik, és nem házasként egy másik országba költözik. Szerintem hót mindegy hogy éppen az aktuális napon milyen hangulata van és szeret vagy nem szeret, éppen mit hazudik, azt az egy dolgot elhiheted neki hogy le akarja zárni. Minden egyes elpazarolt nap amit ezzel a kínlódással töltesz, ablakon kidobott idő.
okt. 2. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!