Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ez kell a nőknek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez kell a nőknek?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit társkeresőn, és eleinte minden olyan tökéletesnek tűnt. A lány nemcsak szép arcú és jó alakú, hanem még kifinomult, intelligens, és kedveli a művészeteket is. Nagyon szép, távolba révedő tekintete van. Egyszerűen nem is értettem hogy lehetek ennyire szerencsés, hogy pont velem áll le, meg hogy élőben hogyan nem talál senkit. Bár bevallása szerint kissé antiszociális, de teljesen jól elcsevegtünk, végig egy hullámhosszon voltunk. Egyre többet beszélgettünk, ő is aktívan kereste a társaságomat, így 1-2 hét álomszerű chatelés után találkozóra hívtam. Ő még otthon lakik a szüleivel egy nagyjából 40 km-re lévő kisvárosban, én pedig itt lakom megyeszékhelyen egy saját lakásban. Szóval a találkozót is ide beszéltük meg az én városomba, így volt praktikusabb.

A találkozó szerintem kifejezetten pozitív volt, ő az a tipikus hideg szépség aki nem nevetgél állandóan, de mégis éreztem hogy mennyire örül ő is, hogy végre élőben látjuk egymást. Nagyon jó és közvetlen volt a hangulat végig, laza játékos flört, érintések, hosszasan kéz a kézben, minden ami pozitív előjel szokott lenni 1-1 jó randi kezdeti szakaszában. Beültünk megebédelni egy hangulatos helyre, séta a közeli parkban, megmutattam neki a városom legszebb részeit és nevezetességeit is a környéken. Beültünk egy macskakávézóba is hiszen tudtam imádja a cicákat. Aztán kaptam egy hívást az egyik haveromtól, ő kíváncsian kérdezte ki volt az és mit akart. Én mondtam neki hogy házibuliba hívtak, de ez most nem aktuális. Neki felcsillant a szeme, és mondta hogy menjünk csak nyugodtan, jó lesz. Én alapból is úgy terveztem hogy este elviszem valamerre bulizni, csak eredetileg szórakozóhelyre gondoltam. De ha házibulit szeretne, végül is az is jó. Ismertem a házigazdát, jó arc, és nagyjából moderált társaság is szokott ott összegyűlni.

Aztán a házibuliban szép lassan nem várt és katasztrofális irányt kezdtek venni az események. Nagyjából egy kisebb fix csoporttal voltunk végig, közeli barátaim akikbe ott belefutottunk. Bemutattam nekik is a lányt, tök jól kijöttek, hangulatos és jó volt az este folytatása is. Viszont egy nem várt ismerősöm is odacsapódott hozzánk, és egyszerűen nem akart lekopni. Ő ilyen kamu, megjátszós utcai kemény legény stílusú vékony, gonosz tekintetű, kopasz figura. Eléggé rossz élete volt amiért részben ő maga is felelős, de mindig a körülményekre és más emberekre fogja a saját hibás döntéseit. Na több se kellett, elkezdte tenni magát a lánynak is. Ráadásul folyton ott koslatott mellette. Én és a haveromék is jeleztük neki többször hogy nem látjuk itt szívesen, de egyszerűen nem akarta venni a lapot. És ami nekem a legjobban fájt, hogy a lány akivel odamentem, neki mintha nagyon is bejött volna ez a zűrös, szemét figura. Amikor épp a közeli kisboltba vonultunk át, lemaradva megpróbáltam beszélni a lány fejével. Elmondtam neki az igazat hogy ez az alak egy igazi senkiházi, megcsalta a menyasszonyát, hazudik a barátainak meg úgy mindenkinek, zűrös alvilági ügyletei vannak, drogozik is, és persze kihasználja aki megbízik benne, de egyszerűen nem használt semmi. A lány teljesen megváltozott mióta ez a figura megjelent, mintha megvadult volna, csillogtak a szemei és mintha nem is önmaga lett volna, nem érdekelte amit mondok. Aztán visszafele már megint kettesbe jöttek, én meg teljesen kiégtem, a partyba visszaérve elkezdtem alaposabban inni. Később már látványosan flörtölgettek, a lány pedig nevetgélt neki. Én láttam hogy minden elveszett, de úgy voltam legalább a lány ne sétáljon bele ennek a mocskos, sz@r alaknak a kelepcéjébe. Mivel a zene üvöltött odabent, ezért beírtam a telefonomba nyomatékosan és röviden amiket kint mondtam erről a figuráról tényeket, és megmutattam a lánynak amikor épp egyedül maradt. Ő elolvasta de csak zavarosan integetett hatalmas szemekkel mintha azt akarná mutatni hogy nem érdekli. Majd amint visszajött ez az alak a wc-ről, szinte a karjai közé vetette magát. Megmondom őszintén bennem itt elpattant valami, elengedtem az egészet. Sok volt ez az este, hatalmas és fájdalmas csalódás, szinte hihetetlen sokk hogy ennyire el tudott romlani egy ilyen csodás kezdetű ismerkedés és randi, és mindezt egy ilyen aljadék figura miatt... Szóval megittam ott ültömbe egy fél üveg whiskeyt, majd eljöttem haza.

Délelőtt hívtam a lányt de nem vette fel, teljesen el van tűnve azóta is. Én meg azóta is a sokk és az ideg hatása alatt vagyok, egyszerűen nem tudom elhinni hogy ez történt. Mi az isten volt ez? A nőknek tényleg ennyire az ilyen figurák jönnek be? Én végig normálisan és jól viselkedtem vele, és képes lerázni egy ilyen alakért? De akkor mire fel panaszkodnak a nők hogy rosszul bánnak velük, ha ők maguk válasszák ki az ilyen senkiházi figurákat? A gyomrom kifordul és a szívem megszakad, ha csak arra gondolok hogy ezt a szépséges és jólelkű lányt ez a ronda, antipatikus, rossz ember megdugta az este. Egyszerűen undorító! Még az élettől is elmegy a kedvem, hogy ilyen egyáltalán megtörténhet. Nem térek napirendre efölött, mert ilyen a világon nincs! Valaki meg tudná mondani nekem mi történt? Vagy hol hibáztam? Vagy hogy mi volt ez az egész?

szept. 14. 12:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
58%

Nem te kellesz neki semmit nem kell tenned.

Mas pasikra utazik.

szept. 14. 13:16
 12/24 anonim ***** válasza:
48%
Mit kell remegni egy HP miatt? Úgyis megcsalt volna, lelépett volna. Tedd össze a két kezed, hogy nem kell magad továbbra is tenned magad vele. Vagy neked a HP típusú "nők" kellenek? Akkor minek írtad úgy, hogy a nők? LOL, senki nem tehet róla, hogy pont a HP-k tetszenek neked lúzer!
szept. 14. 13:27
 13/24 anonim ***** válasza:
23%
Azért remeg, mert egy pillanatra elhitte magáról, hogy nem egy balfasz és neki is összejöhet egy jó nő, aztán szembejött a valóság. Csúnya világot élünk..
szept. 14. 13:40
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

De ez az egész nem a valóság volt.

Aki valós sztorit mond, az adott lányt akarja megérteni. Nem "egy" lányt, nem a "nőket". Váltogat egyes szám meg többes közt, mert csak szidni akar.

Valószínűleg reddites sztori. Mostanában sokszor van, hogy ott olvasok egyet, aztán pár óra/nap múlva itt is megjelenik magyarul.

Csak ott a közönség okosabb, előbb levágja, hogy kamu.

szept. 14. 14:27
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Kiderült, hogy a rosszfiúkat szereti. Ha tényleg dugtak is, akkor meg nem egy barátnő típus, hanem ribbanc.
szept. 14. 15:25
 16/24 anonim ***** válasza:
80%
#15, még mindig ott tartunk, hogy ha egy nőnek van alkalmi kapcsolata, akkor ő r*banc, de a pasiknál ez teljesen elfogadott?
szept. 14. 15:38
 17/24 anonim ***** válasza:
40%

16.

itt nem az alkalmi kapcsolatról van szó, hanem arról hogy már majdnem összejött egy fiúval és a szeme előtt csalta

szept. 14. 15:42
 18/24 anonim ***** válasza:
51%
Ha tényleg megtörtént eset, akkor jobb, ha elengeded. ALig ismerted őt, biztos a lány is kattos volt kicsit. Legközelebb meg akkor vigyél szerintem buliba valakit, ha már a barátnőd.
szept. 14. 15:44
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

10

Nem vagy lúzer, csak történt egy hülye eset. Nem volt mit tenni ezzel...

szept. 14. 15:46
 20/24 anonim ***** válasza:
68%
17# Milyen majdnem összejöttek, első találkozó volt😂 Semmivel nem tartozott a csávónak ez a képzeletbeli csaj, ha az orra előtt smárolt volna a yakuzafőnök drogbáróval, akkor se lett volna semmi.
szept. 14. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!