Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire tűnt el az a régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tűnt el az a régi típusú szerelem, lágy szeretet, ‘vanila’ stílusú kapcsolat, ahol sok simogatás van, összebújás?

Figyelt kérdés
Másfél éve nem volt kapcsolatom, nem voltam férfivel. Magamra koncentráltam és azt éreztem, hogy ha valaki csak szexelni képes, nekem az már nem kell, mármint félreértés ne essék, imádom a szexet, a durva ledominálósat is, de számomra egy gyengéd szeretkezés, de még inkább az ölelés/simogatás annyira fontos, hogy nem vagyok/voltam hajlandó magam valaki olyannak ‘odaadni’ aki csak egy szexbabát lát bennem. Egyre többet fantáziálok sőt álmodom olyanokról, hogy valakit csak úgy simogatok az ágyamban, annyira hiányzik az érzéki érintés, hogy az már bűn. S itt most nem hirdetek, nem szegzhirdetés csupán érdekel, hogy ha nagyjából 1 hét múlva visszatérek a randi szcénára, mire számíthatok majd.

szept. 8. 22:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Én hálistennek a párommal ugyanígy vagyok, mindkettőnknek nagyon fontosak az ilyen kis érintések, mint a koala és a fa, kb hasonlóak vagyunk mi is.(20as korosztály)

Itt a szeretetnyelven van a hangsúly, olyat kell találnod, akivel őszintén szeretitek egymást és mindkettőtöknek ez a fő módja a kimutatásának.

szept. 8. 23:00
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Érzékenyebb, introvertált (tudom mindkettő kb. szitokszó) férfiként annyira vágyom az intimitás ilyesfajta megélésére mint egy falat kenyérre.

A mai, felgyorsult világban már úgy látom hogy lehetetlen igazi, mély érzésekre alapuló párkapcsolatot találni. 40/f

szept. 8. 23:18
 3/12 A kérdező kommentje:
És ezt eddig hogyhogy nem találtad meg?
szept. 8. 23:25
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
#2 vagyok, pont azok miatt amit leírtam. Nem erre van igény.
szept. 8. 23:29
 5/12 A kérdező kommentje:
De egy ilyen nő sem akadt?
szept. 8. 23:33
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Ha van jó és kielégítő szex, akkor lesz türelem és gyengédség is.
szept. 8. 23:46
 7/12 anonim ***** válasza:
56%
#2 vagyok, volt már párom korábban, de nem működött. Nehezítő tényezőkkel egy átlagos kinézetű férfinak ma már nagyon nehéz dolga van, ha társat keresne.
szept. 9. 01:22
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb annyira tűnt el, mint amennyire létezett valaha... jól kell tudni választani, ez van.
szept. 9. 06:57
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen. A nőket taszítja az ilyesmi.
szept. 9. 07:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Nálunk pont most jött vissza a párommal. Templomi szentmise keretében szombaton úgy öleltük egymást, mintha sose engednénk el a másikat...

Elég csúnya vita volt telefonban 4 nappal ezelőtt. Óriási szerencse, hogy valaki közvetített végre közöttünk. (Több ismerősünk hiányzik...)

Nem, egyáltalán nem tűnt el! Szerencsére létezik még!

szept. 9. 08:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!