Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tűnt el az a régi típusú szerelem, lágy szeretet, ‘vanila’ stílusú kapcsolat, ahol sok simogatás van, összebújás?
Én hálistennek a párommal ugyanígy vagyok, mindkettőnknek nagyon fontosak az ilyen kis érintések, mint a koala és a fa, kb hasonlóak vagyunk mi is.(20as korosztály)
Itt a szeretetnyelven van a hangsúly, olyat kell találnod, akivel őszintén szeretitek egymást és mindkettőtöknek ez a fő módja a kimutatásának.
Érzékenyebb, introvertált (tudom mindkettő kb. szitokszó) férfiként annyira vágyom az intimitás ilyesfajta megélésére mint egy falat kenyérre.
A mai, felgyorsult világban már úgy látom hogy lehetetlen igazi, mély érzésekre alapuló párkapcsolatot találni. 40/f
Nálunk pont most jött vissza a párommal. Templomi szentmise keretében szombaton úgy öleltük egymást, mintha sose engednénk el a másikat...
Elég csúnya vita volt telefonban 4 nappal ezelőtt. Óriási szerencse, hogy valaki közvetített végre közöttünk. (Több ismerősünk hiányzik...)
Nem, egyáltalán nem tűnt el! Szerencsére létezik még!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!